IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Slabokrvnost: kaj pa jaz, ko sploh ne vem kakšno imam kri, ker mi jo je vzela samo 1x na začetku za toksoplazmozo!! Danes na pregledu bom pop... Brez veze hodim dol vsak mesec. Vagam se lahk tud doma...
... ???? Pa sej do zdaj bi ze 2x morala dat kri za tokso, in za sifilis , in za RH skupino in za sladkor in se bi se sigurno kaj naslo ... daj oglasi se pri G in jo vprasaj malo o tem ... Sej ti pripadajo vsi ti pregledi in ona ti mora te preglede nardit , tak da nic ne bit tiho ...
zatekanje - tudi jaz ko sem doma obvezno sezujem nogavice in sem bosa , ko grem ven pa pac bosa lih ne morem it

Drugace pa res prav grozno zgleda ko se nogavica zazre v kozo .
modrci za dojenje - kje ste jih ve nabavile (ce ste jih ze) ... in kolk so sploh kaj cene ?
epiduralna - jaz je ne bom imela ... za tiste ki imajo probleme s krizem je odsvetovana ... jaz imam pa vecne probleme z vklescenim zivcem v krizu tak da bo porod pac moral bit cist naraven
No danes sva s kolegico opravli eno dobro delo ... sli sva v zavetisce za male zivali in posvojile kuzka

, no ... ona ga je posvojila

... psicka Mery je stara sele 5-6 mesecev in prava mala igrivka , trenutno je se v karanteni do naslednjega tedna , potem pa jo je treba se cepit in pol veterinar doloci kdaj jo lahko vzame domov ... tak da malo se bo kuzika morala zdrzat tam pol bo pa dobila topli domek ... Ko sem gledala tiste revcke tam , bi jih kr vse imela doma ce bi jih imela kam dat ...
No pol pa malo manj vesela informacija ... sva prejsnji teden z dragim dobila novi hladilnik od Gorenja Simplicity , kombiniran z zamrzovalnikom in so nama pripeljali naroben model tak da sva ga lepo nazaj zapakirala in cakamo da nama pripeljejo tapravega ... vglavnem pol me pa moj dragi zdaj obvesti, da pa ta najin model se ni na voljo in da bo treba se najmanj mesec dni cakat na njega ... grrrrr ... Ne vem zakaj sploh reklamirajo stvari katere se sploh niso v prodaji ...
No moje pocutje danes je tud bolj utrujeno ... zunaj ze cel dan pada sneg in prav bedno je ... sploh se mi nic ne da
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm