IZVIRNO SPOROČILO: nax05
dacy haribo so tud men najboljši. Sem jih 2 dni nazaj kupila 2 vrečki (kao da bom imela 2 dni). Ja valda v eni uri jih ni bilo več.
nax05 no pol sva nekje na istem ... jaz mojmu vec ne upam sitnarit sploh da naj mi kaj sladkega kupi ker pol mi vedno prinese medvedke in pol jaz ne znam nehat dokler ne zmanjkajo

Sej lih zarad tega on skoz govori da mam medota v trebuhu ziher
cojka na 5 tednov ??? ufff ... mene naroca na 2 tedna , najvec 3 , vvcasih pa celo vsak teden ... zadnje case imam vec pregledov na vsak teden kot pa na 2 ali 3 ...
Ko si napisala da baje od 27 - 33 tedna najvec pridobis na kg , mislim da se kr strinjam ... jaz zaj kr tedensko dobivam zraven skoz ... iz onih zacetnih skoraj nic kg sem zdaj prisla ze na +8

... no pa se samo 68 dni imam do konca ... to bo pol itak +15 ce bom tak pridno napredovala
MŠ jaz pa verjetno ne bom sploh sla, ce grem na gorenjskem koncu imam problem s kontrolami katere so v MB , ce pa grem v MB v solo, pol moram pa bit cel mesec tukaj in to ne bi lih zdrzala tak ddolgo brez mojga dragega ... ze zdaj mi je muka ko ga se naslednji teden ne bom vidla zato ker imam kontrolo v ponedeljek v petek pa potem UZ in se mi ne splaca vozit sem in tja ...
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Dacy... upam da si vredu. Ti pošljem na zs številko. Da glede na to da bova skupaj rodili v MB. Pa če bom jaz prej not te bom poklicala da pohiti ker ti pojstlo šparam .
Kepica83 no le poslji stevilko ... Moj mali razgrajac je vredu , jaz pa v bistvu tud ... ampak preventivnno me pac majo malo na opazovanju ... je reku zdravnik da mi jutri zjutraj na viziti pove ce bom lahko sla domoov

... pa upam da ne bo isto kot danes , da mi bo jutri spet reku da bom pa se malo na opazovanju ...
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm