writing-img

RE: Mariborčanke VIII.del

clock-img

01.01.2010, 09:20

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jeeeeej! Novo leto je!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

01.01.2010, 10:19

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jeeeeej! Novo leto je!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.01.2010, 10:31

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Dan. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

01.01.2010, 10:32

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2010, 11:32

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Drage moje, v novem letu vam želim veliko zdravja, sreče in vsega, kar si same želite.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2010, 11:44

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dan drage moje mariborčanke. Ste preživele?
Jaz sem šla spat, ko sem napisala včeraj zadji post in se zbudila ob 23.45 takrat ko Lija. Mater so petarde pa ognjemet ble tak hrupne, da se je zbudila in ni zaspala več nazaj. Stalno ko je poknilo je jokala. Tak da je z nama preživela NY  user posted image user posted image user posted image , zaspali sva nazaj ob 0.37 in spali do 9h.

Zdaj pa perem že 2. stroj cunj, Tomaž in Lija spita, goveja župa se kuha. Zraven pa bom nardila kar polpete in pire, za lijo pa purančka ter solatko z paradižnikom in mocarelo user posted image . Polpet še ji ne dam ker je sv. meso not.

No, pa obisk dobimo, tak da moram še nekaj spečt.. bo kr jogurtovo pecivo padlo pa mogoče še maffini. Bom vidla kak dugo bo mala spala. user posted image

Nič, grem nek recept iskat- za knedle (žličnike) ker jih bom prvič delala. Ponavadi dam kar rezance al pa kašo noter.. user posted image

clock-img

01.01.2010, 11:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

SREČNO V 2010 !!

vam želimo Nataša, Tomaž in Lija

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.1.2010 11:48:33 >

clock-img

01.01.2010, 12:14

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Moj je pa včeraj zaspal ob pol12 (tak kot vsako leto user posted image ) jaz sem pa počakala do polnoči ugasnila tv in radio in šla spat. Glede pokanja je bilo pri nas še kr znosno in se Luka ni nič zbudil. Lačen je bil ob 2-eh in spal lepo do pol6 pol pa vesela urica. Ob 8-ih se je najedo pa zaspal, jaz z njim. Spal je dobre pol ure pol pa se je med nama igral jaz pa dremuckal do pol10. Ob 1o smo se pa vsi vstali. Je blo tak fajn. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moj dragi kuha kosilo, jaz pa malo tu gor skačem malo pa delam. user posted image Aja, Luka pa spi.

clock-img

01.01.2010, 12:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Danuser posted image

Eto me na raportuser posted image

Včeraj bilo znosno.....ni tako grozno pokalo,tud ognjemet je bil lep...sem malo škililauser posted image ...po polnoči sva si z dragim voščila....spila še malo borovničk in šla v posteljo,kjer sva še naprej proslavljalauser posted image

M je ponoči imela vročino 38.3...ji nisem zbijala,sedaj je nima več...upam da tak ostane.....
Lena sem ko šus...bi se kar zabubila v postlo in dremala cel dan...če verješuser posted image

Če bo M okej..gremo potem k tašči na kosilo(spet)user posted image ....nato še k mojim voščit( grrr)user posted image .....

Za šolo se spravljam delat že 14 dni,pa mi ni...moram predelat književnostuser posted image

Grem sedaj pod vroč tuš,da me malo zbrihta.......in k sebi spravi...

Nič drage moje frendiceuser posted image .....lep dan,se tipkamo zvečeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

01.01.2010, 13:50

clock-img

koala

pencil-img

5539

Drage moje naj vam leto 20101 prinese srečo zdravje in osebno zadovoljstvo.

Alex je polnoč prsepal, kljub kanonijadam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

01.01.2010, 20:00

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

clock-img

01.01.2010, 20:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

01.01.2010, 20:19

clock-img

doris04

pencil-img

915

čeruser posted image

clock-img

01.01.2010, 20:19

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image

kaj je M kaj bolše???

clock-img

01.01.2010, 20:21

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer Saraya in doris.

clock-img

01.01.2010, 20:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

čeruser posted image

kaj je M kaj bolše???

ja vredi je...nima nič vročine danesuser posted image

clock-img

01.01.2010, 20:23

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Moj Luka je začel novo leto fenomenalno. Po parih dnevih težav z blatom danes sera 300/h user posted image user posted image user posted image pa še vedno nori z atekom in se reži ko pečena goska.

clock-img

01.01.2010, 20:23

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

čeruser posted image

kaj je M kaj bolše???

ja vredi je...nima nič vročine danesuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2010, 20:32

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Grem sračkota dat spat. pridem.

clock-img

01.01.2010, 20:33

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Čer.user posted image

clock-img

01.01.2010, 20:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz pa grem na čaj......pridemuser posted image

clock-img

01.01.2010, 20:46

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Čer.user posted image

Kontra.

clock-img

01.01.2010, 20:52

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Grem gledat Survivera.

clock-img

01.01.2010, 20:54

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Pa je junak pado za svobodo. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2010, 20:56

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem