tudi mene malo skrbijo tele strije, po drugi strani pa klinc, mi je prav vseeno, saj me bo samo moj golo gledal, če komu ni kaj všeč, naj se pa stran obrne! je pa res, da sem bila vedno vsa glasna, ko se je šlo za kako mojo frendico nosečko, ko so se punce reeees razlezle, pa kritika z moje strani sploh ni bila upravičena, vem pa to šele sedaj! smotka, sej vem, ampak to tako je, preden nisi na tem, ne veš kako je težko...
upam, da se zredim v nekih normalnih okvirih, sedaj sem pridno zamenjala piškotke za wassa fibre ploščice in jabolčka, čips sem skenslala, sladke stvari me pa itak ne prepričajo...
joj, lumpa6, kako grozno!!
sploh si ne znam predstvaljati kako je, ko se matraš za bejbija, potem pa še tkole... midva sva namreč zanosila praktično TAKOJ, tisti mesec, ko sva se odločila
sva očitno srečkota, da bi vsaj bilo vse ok z bejbijem, pa bo! sploh si pa ne predstavljam, kaj bom naredila, če mi rečejo da ima moj bejbi DS... pojma nimam!! ampak bodimo pozitivke, upam, da bo tudi tvoja šefica v tem našla kakšen plus...
mislimo nanjo!!