IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca
A VAŠEGA MALČKA DATE PANČKAT V PAJCEK DOLG ROKAV IN BODIJEM KRATEK ROKAV...ALI JE TO PREVEČ OBLEČEN ZA SPAT?
Jaz Kajo pustim da zaspi v bodiju s kratkimi, ker je zvečer še toplo v sobi in pol jo prej ku grem spat preoblečem v tanek bodi z dolgimi, zato ker se ponoči toliko premika, da itak spi odkrita in povsod drugje, kot pa sem jo odložila.
IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13
Kaj od zelenjave lahko še uvajam v 5. mesecu starosti. Zdaj ni sezona kolerabice, tako da se ta lepa in sveža v trgovini težko dobi. Bučke noče, korenček smo pa že uvedli. Kaj torej še????
Mi dajemo bučko, brokoli, krompir, korenček, cvetačo, špinačo, rdečo peso. Od sadja pa jabolko, hruško, banano, kivi, jagodo, breskvo. Nismo gledali ali bi lahko sploh že jedla katero vrsto hrane, mi smo ji kar dali

Pa dostikrat naredim kar mikse po dve ali tri zelenjave / sadja skupaj. Začela sem počasi kar s tretjim (popoldanskim) obrokom GH.
Joj izpit mam jutri...pa učila sem se skoraj da nič. Ni časa, Kaja je zahteven otrok

Raje bi spucala cel naš blok pa še sosednjega, kot pa se učila
Oh ja izpadanje las - se sprašujem če se to sploh ustavi kdaj ali mi morajo prav vse izpast?!