Se podpišem pod to izjavo. Ati pa uživa, ko vidi kako zelo je njegova pupika zaljubljena vanj!
BeeBee, bravooooooo! Marec bo kmalu tu. Še malo, pa boš držala svojo pikico v naročju!
Hana se plazi in kobaca, na noge se tudi že postavlja. Drugače pa kaže kak je velka, maha papa, čeblja itak nonstop... Lepo že izgovori MAMA, ampak kaj, ko tako kliče mojega dragega!

Očitno je malo zamešala pojme ...

Je pa tolko bolj zabavno - si predstavljate: jaz jo držim v naročju, ona pa joka za atijem in se dere "mama, mama, mama".
Dober teden dni sama prosi, ko bi šla rada spat. Sploh zvečer je to zelo praktično. Ko je utrujena, se prosi k meni, atiju pa veselo maha papa. Ko jo dam v posteljco, mi zaspi v 10 minutah, brez posebnega prigovarjanja.
Je tudi že skoraj vse. Njeni obroki so sicer prilagojeni njej, ampak mora vedno še vsaj malo jesti tudi z nama, torej normalno začinjeno hrano. Kravje mleko še ne pije, ji pa z njim pripravljam kašice. Poje že precej velke koščke, ker ji tašča kljub mojemu prigovarjanju že več kot mesec dni v usta tlači precej velke kose hrane. Na začetku mi ni bilo všeč, ampak se je očitno mala tako naučila ful lepo požirat, tak da nimamo problemov z davljenjem.
Več pa naslednjič. Grem še malo na sončeka k hani in možeku! Papa!