A sem se še pred dnevi hvalila, da še nimamuser posted image ? No, je že naslednji dan pritekla v vsej svoji veličini (HB brez bolečin).
IZVIRNO SPOROČILO: Lenč.i

Lenči, pri meni čisto isto - takoj, ko sem tu napisala, je prišla

No, pa sem se je kar razveselila(prve po dolgem času), je že čas. Pa še na novem čmrčljčku lahko začnemo delat..upam,da se čimprej prime, me že kar grabi želja po novi
Zajtam in bugimajster, dobrodošla! Me veseli,da bo še kakšna ''moška'' padla, je itak čisto preveč dežja
Kar se pa atijev tiče, je tudi pri nas tako, kot pri večini. Ko je doma, se ukvarja z njim, ga nahrani, tudi skuha mu večkrat (jah, tako je, če imaš kuharja doma

). Ponoči ne vstaja, razen če je na dopustu ali fraj in sem jaz že čisto zmatrana (to je bilo do zdaj 2x). U glavnem, fajn ati je in me ne zanima kaj bi na to rekle tiste, ki otrok še nimajo. V teoriji s(m)o itak vsi pametni....
mala bejba mene je tudi Vitan zadnjič 1 cel dan grizel. Sicer ne zelo močno, ampak očitno je pogruntal,da je to nekaj novega in je sprobaval. Potem sem mu vztrajno govorila ne in vzela bradavico, on pa v tak jok, kot da bi jaz njega ugriznila

No, drugi dan pa ni več grizel, mu izgleda ni bilo več zanimivo
Drugače pa tudi Vitan cel dan vstaja, samo da najde nekaj, kar je približno podobno opori. Moram pa tudi jaz ves čas paziti, ker se kar naenkrat spusti ali pa mu spodrsne. Je pa ful naspidiran..tak kot mora biti
Toliko zaenkrat, lepo se imejte....
< Sporočilo je popravil evangelie -- 15.9.2010 12:49:40 >