lenci: jaz, oziroma maj sva v klubu. je bilo takrat polno nekih ugodnosti, pa rekli so, da se lahkjo kadarkoli odjavim. so pa knjige od sveta knjige dražje kot naprimer od učil ali katere druge založbe. samo pri nas kupimo kar veliko knjig, pa za darila se mi zdijo lepa... tako, da jaz kar vztrajam.
zibuika: jaz račinam na to, da mu bo, ko mu bom 10001-ič nekaj prepovedala kapniulo, da tega ne sme. sem se odločila, da bom pač vztrajna in ga vsakič, ko bo kaj hotel premaknila. rože že pusti pri miru (no vsaj eno, ki je najbolj na udaru). pa en predal, kjer so nevarne zadeve tudi (mu ga vsakič držm zaprtega in je očitno prevzel, da se ne da odpreti). pa tisti štoper za vrati bi prav rad pojedel - mu rtudi držim vrata odprta, da ne pride do njega, pa pozabi.
jaz moram tako ali tako ves čas za njim šibat, ker je enstabilen in malo štupido. sploh ne ramišlja, da lahko pade. kar dviguje se ob vsem - tudi ob zraku
DAJANJE V USTA: kdaj se to neha? naš še vedno vse da v usta.
ju3 greva k alergologu. upam, da bo kaj ugotovil, ker tole nočno zbujanje mene že ubija. smo šli na melko brez laktoze, pa je bilo en teden krasno, danes pa spet... celo noč jok, krči, napenjanje... tako kot je bilo prvi mesec.
no, lepo bodite,
papa