Lep pozdrav tudi od nas.
No, mi smo pa danes stari natanko 1 mesec
- joj, kako gre čas hitro naprej, pa saj sem komaj rodila
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka
.
Tiste, ki imate punčke: kako čistite spolovilo- ne vem ali ga moram razpret in očistit ven ali ne (nekje imam v spominu, da so nam rekli, da je treba spolovijo pustit čisto pri miru in nič razpirat)
jaz sem ravno zadnjil opazila, da če ji razprem spolovilo ima notri - tako ob strani neke bele obloge in tudi nisem vedela ali naj sčistim ali ne, no in je ravno tisti dan prišla petronažna, pa sem jo vprašala in je rekla, da ga ne razpiram - umijem vsakič ko jo previjem z malo bolj mokro krpico - pazim da samo enkrat potegnem z isto krpico in to je to - razpirat in čistit se ne sme.
No,

mi tudi še nismo - itak imam še malo čišče pa tudi kako bo po tem si kar težko predstavljam - saj želja je samo ne vem kako bo to časovno zneslo

- ma pa saj če je želja potem bo že - lepa tolažba
Mi tudi pridno hodimo na sprehode, vsak dan najman eno uro in pol - ampak jaz se jo kar ne upam peljati ven ne da bi imela košaro pokrito s tetra - se mi zdi, da je premrzlo, da bi ona vdihavala več kot eno uro ta mrzel zrak.
kako pa ve - ali še vedno pokrivate košare s tetra ali ne? Me pa zanima še nekaj - če greste naprimer z vašim biserčkom vkam v trgovino, pa je valda zunaj ves zadekan - kaj storite, ko pridete noter na toplo - meni se zdi za enkrat to tako neizvedljivo, da bi z mojo miško šla kam v kakšno trgovino, saj se mi zdi da ko bi prišli notri bi zakuhala pa bi jo potem zunaj zeblo.....

ma nisem pametna
kar pa se tiče počivanja - ja že od nekdaj pravijo da je 6 tednov po porodu pod posteljo krsta - ampak kako je bilo pa včasih, še posebej z ženskami, ki so živele in delale na kmetiji - jaz mislim da se nobena ni pol tako pazila kot se sedaj me. No, jaz sicer res porskusim kar največ počivat če se le da, samo sprehodi, pa ukvarjanje z malo pa še kakšna ostala gospodinjska opravila - ja pač je pa treba opraviti.
No, medve greva ravno danes malo na potep - prvičl same in sicer greva pogledat mal sodelavke potem pa še mal k moji mami. Moram se počasi kar pripravljat začet ker same priprave trajajo približno tako dolgo kot potem cel obisk
No, jaz pa zadnje čase opažam, da je pri nas povpraševanje po hrani večje kot ponudba in sem ji že parkrat morala dodati - pa sem kar žalostna zaradi tega, saj sem mislila da se bova lahko samo dojile

- se mi pa dogaja še nekaj - mala ima včasih pač neke svoje fore in mi noče in noče pit iz dojke - ko jo pristavim samo nekaj cuclja in zaspi zraven, ko pa jo dam dol se pa dere kot jesihar - pa vem da je še lačna in potem ji naredim flašo in jo zprazni v tren oka - mleko pa imam saj si ga potem spumpam.
Tiste ki dojite - ali so vaši sončki tudi kdaj tako "poredni" in seveda kako ve ukrepate v takšni situaciji?
Nič, grem se jaz počasi pakirat za veliko odpravo

, vam pa želim da maksimalno izkoristite dan s svojimi biserčki.