IZVIRNO SPOROČILO: evangelie
Jaz imam samo eno vprašanje...danes sem spoznala punčko, ki je nekaj dni starejša od Vitana in jo mamica v naročju posede. Je to res že ok za tako male? Jaz ga nisem še nikoli, če ga imam tako v naročju, ga v bistvu poležem...Je pa punčka izgledala zelo zadovoljno
Kaj pa vi? Blondy, kdaj si začela z Manco?
Na hitro, ker šibam na cepljenje (ki bo spet odpadlo, ker smo spet prehlajeni

). Naša pediatrinja je Primoža pri prejšnjem pregledu (imel je malo manj kot 4 mesece) testirala na naslednji način. On je ležal na hrbtu in bil obrnjen proti njej. Ona ga je prijela za ročice in ga dvignila v sedeč položaj. Ker je zelo lepo sodeloval (se poskušal sam dvignit) in pri tem glavica ni nič zaostajala za telesom, je rekla, da ga lahko držim v sedečem položaju (vendar ga moram še vedno podpirat pod pazduho, seveda). Moram priznat, da mi je bilo kar malo nerodno - sama sem ga držala v takem položaju že prej, ker drugače sploh ni hotel več bit. Ampak sem tudi sama videla, da mu paše sede in mu glava nikamor ne omahuje.
Drugače sem pa hotela sporočit še
1čebeli, da sočustvujem s tabo - moj mišek je tudi ekstra zahteven in to je glavni razlog, da se tako redko javim na RR.
In pa
ShopGirl, mogoče se motim, a mislim, da sem te včeraj srečala na PST. Blizu Koseškega bajerja... Jaz sem tista, ki je bulila vate, ker sem se spraševala, če si ta prava