IZVIRNO SPOROČILO: Poopsy
Pozdravljene!
Najprej podatki za seznam:
PDP 15. 12.
1. mesec: 4500 g, 54,5 cm
2. mesec: 5400 g, 57,5 cm
3. mesec: 6000 g, 60,5 cm
Mi pa očitno dobivamo prvi zobek. Včeraj zvečer je imela Hana vročino, pa tečna je bila 100/h. Ponoči se je večkrat zbudila in jokala, čeprav drugače prespi noč. Danes pa že tudi cel dan stoka. Ima katera kak dober nasvet, kako
olajšati bolečino ob izraščanju zobkov?
V lekarni se dobi eno mazilo, da malo pohladi dlesen, pa lažje zobek na plano pride. Sem vidla na FB, da ste kar pestro imeli.
Pri nas pa tudi, ker je Ema eno uro skupaj kašljala, sem jo kar v naročju imela, dokler se ni kašelj pomiril. Vročien sicer nima, jo bom pa danes vseeno peljala k zdravniku, da ji poslupa pljučka, pa še kaka nasvet iz prve roke da, kako ji olašat to izkašljevanje.
Zibka - mi smo trenutno bolni, upam da bova do drugega tedna boljše, da bi se dobile za ne sprehod, sem pa tu za živalski vrt, vse je odvisno od tega, kako bo z najinim zdravjem.
Čestitke za prve zobke, jaz jih glede na izkušnje od Luka ne pričakujem hitro. Luka je namreč prvi zobek dobil šele pri skoraj 11 mesecih.
Jaz sem ji tudi že dvignila ležišče v vozičku in lepo gleda ven, ji je prav všeč. Ponavadi je cel čas spala v vozičku zdaj pa opazuje okolico. Na FB sta dve slikici.
Tintara - mogoče bi pa na recept dobila blazino, ker je Vane nedonošenček. No razen če si tako obupno želiš na Bled

. Moja svaknja je dobila blazino za njenega Matica na recept, hodi sicer vsak teden na razgibavanja v RA.
Zdaj pa se bo treba počasi preobleč za zdravnika.
Lepo se imejte in uživajte na sončku.