Vam moram pa nekaj povedat pa ne vem zakaj se je to začelo dogajat, naše se je sedaj že drugič jokala ko sem jo dalal v banjo kopat. Ali mislite da se sedaj kar naenkrat boji vode, prej jo nisem mogla ven spravit?Ali mislite da je lah tolk zaspana da se zato pač boli? Kak predlog?
kiara, pri nas je bilo tudi tako...pri obeh, če sta bila utrujena....in potem smo se začeli prej kopat in ni več problemov...tako, da zdaj se kopa okoli 18h in potem sledi hranjenje in igranje še nekje do 20h
Še en Q: A je senf v kakšni omakici sporen za naše otroke?
to sem se jaz tud spraševala....še nismo probali....je pa dragi alergičen na neke vrste senfov in se ga zato bolj izogibamo
Ploha, moja kuhna je končno narisana....ma neki stvari bi imela drgačnih, sam ni več prostora pa bo tako tud vredu....najprej se mi je zdelo, da je cela stena fraj za kuhno in da je to ful veliko in kaj bom sploh imela na tolk placa, zdaj pa je premal

....morem povedat, da imam zdaj mini kuhinjo in čist zadost prostora

.....jaz sem se pa najbolj zapela za izvlečne elemente in notranjost ostalih....tvoje ideje so pa super, upam da ti jih rata čim več uresničit
Ploha, kako je z Meto?....špela je tudi danes ponoči dobila vročino in nekaj jo je treslo
Oljica, lušen fantič in lepa tortica
zvezdica kak fajn da tolk uživate na snegu....jaz tud, moj dragi pa ne tak fejst
v petek v alpini nabavla skibucke....končno mi je uspelo, sem tolk vesela, da bom lahk brez problemov skakala po snegu
niia, pridna gospodinja si

...dobr zgleda, verjamem da je dobra tud tolk kot zgleda....in lepe slikice delata, lušn in fotogeničen fantek
marta
snikolina ku, ku
nejc in dragi sta zunaj, nejc se sanka...špela spi, jaz pa kuham kosilo (riž s sirom, bučkami, paradižnikom...zraven bodo pa pečeni ribji fileji)....po mailu dobila veliko paparico in se zdaj izživljam