cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

13.01.2010, 10:56

clock-img

petra a

pencil-img

2070

petra-v sanolaborju na viču, kjer je interspar. poglej na www.efoto.si

clock-img

13.01.2010, 11:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo pa sm zložila cunje še pospravit jih je treba po omarah...moram počakat da se Maj zbudi...edino T in najine lahko pospravim...

Jaz dam razvit slike v mixi-ja...0,12 € je slika.In ful lepe slike...ne vem pa če majo tud v Lj kakšen laboratorij...

clock-img

13.01.2010, 11:03

clock-img

petra a

pencil-img

2070

katja-176 eur,33 je šlo na recept, pa vse brez popusta...me je moj tok nakuru, da me še danes glava boli

clock-img

13.01.2010, 11:05

clock-img

petra a

pencil-img

2070

a je dons sreda al četrtek

clock-img

13.01.2010, 11:06

clock-img

petra a

pencil-img

2070

aha, naš nejc je pa danes star 8 mesecevuser posted image

clock-img

13.01.2010, 11:11

clock-img

Anonimen

ja, čestitke Nejcu!user posted image

cena kar lepa, ja, ampak se rabijo.
saj stekla so res na recept, a če želiš, da ti jih stanjšajo pa da ti dajo refleksna,... ceneje kar težko skozi prideš,... dobro jih nosi!

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Dan!

sem vas komi prebrala, pozabila vse

čestitke obmesečnikom! user posted image

a je res kaka luna?

sem hotla it po recept za KT, in na poti h G ugotovim da nimam kartice user posted image potem se je še en norec skorej v nas zabil na obvoznici, vozijo itak vsi k zmešani...

skratka, mislim da bo najboljše da sem danes doma in počivam, da si še kej ne naredim user posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram pa danes slikat naša dva skupaj ker bom dala naredit foto koledar kot vsako letouser posted image user posted image

Če katero zanima takele majo v mixi-ju...še ne vem katero bi izbrala

http://www.mixilab.tv/?page=calendars&type=otroski_risani

clock-img

13.01.2010, 11:14

clock-img

petra a

pencil-img

2070

katja-bom, hvala. Vzela sem očala, ki so med cenejšimi, sploh zdaj ko mi jih obadva otročiča skoz nekaj dol vlečeta in opletata z njimi in jih zmeraj nekaj pulim iz rok...ahuser posted image

clock-img

13.01.2010, 11:16

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

grem v cerknico...ce bo kera tam letela naj me zvrcne

clock-img

13.01.2010, 11:19

clock-img

petra a

pencil-img

2070

mi tole brnenje računalnika dela štalo v glavi, grem za danes

uživajte vsaj ve

clock-img

13.01.2010, 11:28

clock-img

Anonimen

ko mi jih obadva otročiča skoz nekaj dol vlečeta in opletata z njimi in jih zmeraj nekaj pulim iz rok...

user posted image user posted image user posted image  U. vedno gleda potem, "kdo sem", ko ima moja očala v roki,...

clock-img

13.01.2010, 11:29

clock-img

Anonimen

grem v cerknico

prijetno in previdno vožnjo,...

clock-img

13.01.2010, 11:29

clock-img

Anonimen

a je res kaka luna?

mislim, da bo v petek polna.

clock-img

13.01.2010, 11:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma dejte dons pa res niste za čvekat...in ti flaska si rekla da maš dons RR dan user posted image user posted image user posted image ...očitno bom res mogla it pospravljat! user posted image

a tut zajtrka mi ne privoščišuser posted image

sem šla u pekarno po burekuser posted image user posted image user posted image Mmmmm je dober!

clock-img

13.01.2010, 11:34

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

a je res kaka luna?

mislim, da bo v petek polna.

user posted image

clock-img

13.01.2010, 11:37

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ma dejte dons pa res niste za čvekat...in ti flaska si rekla da maš dons RR dan user posted image user posted image user posted image ...očitno bom res mogla it pospravljat! user posted image

sem šla u pekarno po burekuser posted image user posted image user posted image Mmmmm je dober!

ajaaaaa user posted image user posted image   user posted image user posted image

clock-img

13.01.2010, 11:39

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ajaaaaa user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image

pa še cel kup sosedov in mimoidočih se je našlo za komuniciranje. Tko da sem ful časa rabila do tja in nazajuser posted image

clock-img

13.01.2010, 11:39

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jaz sem pa toooook utrujena in zaspana. Zdele sm po tleh pomila kuhinjo in dnevno sobo in končno kuhinjo do konca pospravila.Posteljnino sem tudi zamenjala, še kopalnice me čakajo, pa H. soba, pa ostalo po tleh pomit...Danes se mi ne da nič kuhat, kaj naj nardim H. da bo na hitro?Za naju sem mi pa res ne ljubi.

clock-img

13.01.2010, 11:40

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

kaj se kej dogaja? Imam infoRRmacijsko luknjouser posted image

clock-img

13.01.2010, 11:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz sem pa toooook utrujena in zaspana. Zdele sm po tleh pomila kuhinjo in dnevno sobo in končno kuhinjo do konca pospravila.Posteljnino sem tudi zamenjala, še kopalnice me čakajo, pa H. soba, pa ostalo po tleh pomit...Danes se mi ne da nič kuhat, kaj naj nardim H. da bo na hitro?Za naju sem mi pa res ne ljubi.

Kaj si pridna!!! Bom parkrat prebrala tale post da se bom kej nalezlauser posted image

clock-img

13.01.2010, 11:47

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

kje ste zdej vse?
Bom šla spat če kmal ne bo nobeneuser posted image

clock-img

13.01.2010, 11:48

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

a je dons sreda al četrtek

user posted image

Čestitke Nejcuuser posted image

clock-img

13.01.2010, 11:49

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Moja kolegica je pa danes rodila fantka Galauser posted image user posted image user posted image user posted image
Nč ji nisem foušuser posted image

clock-img

13.01.2010, 11:50

clock-img

Anonimen

evo mene,... imam danes sinova takoooooooo pridna,... da ne vem, če ne bi šla kaj delat.
pa,... U. je včeraj odkril, da se da fino stati ob stolčku,... tako, da Dudica, mislim, da mi lahko k slikici dodaš tistega frocka v stajici. moj otrok stoji ob opori,... ampak vsedel se pa še ni sam!

pa tista dva zobka se kar bleščita iz dlesni,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem