writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

04.01.2010, 11:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

morgen...

tle sneži kot pr norcih, je že vse belo..
končno sm se naspala..

maja a prideš na večerjo?

tle je tudi vse belo in ful sneži

ne vem še, morm mal varstva zrihtat...kdaj je že? 22?

če grem, a greva skup od PO naprej?

clock-img

04.01.2010, 11:27

clock-img

cebelica82

pencil-img

153

jutro, moram se mal oglasit, same dobre novice....je sestrična zjutraj rodila punčo Laro, 4100 g in 53 cm dobra dva tedna po roku!! in ravno na moj rd....pa še ena kolega sta se poročila čez praznike, tudi pričakujeta dojenčka aprila.....res se je lepo začel ta dan.....

bdv, se kera javi danes zvečer za varuško? moj bi me rad peljav ven, pa zvečer nimava varuške....user posted image user posted image smo v lj,  v šiški....user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 11:28

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

flaska a maš M. že v varstvu?

jaaaaaauser posted image

user posted image

clock-img

04.01.2010, 11:29

clock-img

Anonimen

čebelica vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 11:32

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

jutro, moram se mal oglasit, same dobre novice....je sestrična zjutraj rodila punčo Laro, 4100 g in 53 cm dobra dva tedna po roku!! in ravno na moj rd....pa še ena kolega sta se poročila čez praznike, tudi pričakujeta dojenčka aprila.....res se je lepo začel ta dan.....

bdv, se kera javi danes zvečer za varuško? moj bi me rad peljav ven, pa zvečer nimava varuške....user posted image user posted image smo v lj,  v šiški....user posted image user posted image user posted image

Bravo, same lepe noviceuser posted image user posted image user posted image
Ti bi nabrž rada varstvo na domu, ane? Jaz bi lahko samo pri meni doma pazila. Pa lahko gresta in nazaj grede Nežo pobereta. Poznam pa eno punco, ki je OK in lahko pride na dom čuvat. Sam je 5€ na urouser posted image

clock-img

04.01.2010, 11:39

clock-img

cebelica82

pencil-img

153

hvala za čestitke...flaska, če drugega ne najdem, se oglasim....user posted image  Drugače sem pa šla že v akcijo, upam, da se kdo od kolegov javi.....ponavadi mi pazi sestra, ki študira v lj, ampak grejo danes vsi ( sestri, sestrične..) v Celje zapit malo Laro, tako da sva izvisela....držite pesti, da dobim koga...

clock-img

04.01.2010, 11:43

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

hvala za čestitke...flaska, če drugega ne najdem, se oglasim....user posted image  Drugače sem pa šla že v akcijo, upam, da se kdo od kolegov javi.....ponavadi mi pazi sestra, ki študira v lj, ampak grejo danes vsi ( sestri, sestrične..) v Celje zapit malo Laro, tako da sva izvisela....držite pesti, da dobim koga...

držimo, držimouser posted image

clock-img

04.01.2010, 11:45

clock-img

majana79

pencil-img

8822

šivilja, Monsoon se najde tudi na ebayu, majo tut za tamale lušne in kvalitetne stvari

joj sovražim z eno roko tipkat user posted image

clock-img

04.01.2010, 11:46

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Ja Majana, saj najprej sem tako odkrila na ebayu. Očitno bom mogla tam brskat. Hvala

clock-img

04.01.2010, 11:48

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Ja , najboljš je tipkat z eno roko, pa po možnosti še v temi, kot jaz to počnem zvečer. Včasih še jaz ne vem kaj sem napisala.

Nč, si grem skuhat rižoto z radičem.

clock-img

04.01.2010, 11:53

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

....spet zapravljate.... Jaz bi tudi šla na razprodaje... Bi morala kar nekaj kupit Anžetu, sebi pa itak pol cunj novih najmanj, ker je vse ostalo neuporabno in dela samo gnečo v omari...

Cebelica82... če bo kriza z varstvom jo lahko tudi k meni pripelješ. Samo potem po 20.30, ko pridem s telovadbe... Smo pa mi iz Šiške. Zakaj se nam pa nikoli ne javiš za vozičkanje???

clock-img

04.01.2010, 12:16

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ej babe, a je katera mogoče včerej gledala zvečer en film na SLO1, k igra Colin Firth notr? Angleški naslov je Born Equaly, slovenskega sem pozabila...

Me zanima kak je bil konec, ker se je J. lih zbudil takrat user posted image

clock-img

04.01.2010, 12:20

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Kasija - ispešli for ju - malo za prvi vtis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 12:21

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

ej babe, a je katera mogoče včerej gledala zvečer en film na SLO1, k igra Colin Firth notr? Angleški naslov je Born Equaly, slovenskega sem pozabila...

Na žalost ne, če bi vedla da on igra, bi zihr gledala

clock-img

04.01.2010, 12:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Na žalost ne, če bi vedla da on igra, bi zihr gledala

A ti si tut oboževalka? user posted image

Pa spet mu je blo Mark ime... Moram dol potegnit pa pogledat še konec.

clock-img

04.01.2010, 12:30

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Ja ful mi je všeč

clock-img

04.01.2010, 12:30

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Sem na silvestra že ziljontič gledala Love acctually

clock-img

04.01.2010, 12:31

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Sem na silvestra že ziljontič gledala Love acctually

jaz sem pozabila user posted image ampak bi ga tut ziljontič user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 12:32

clock-img

majana79

pencil-img

8822

evo, v LJ tut sneži user posted image

clock-img

04.01.2010, 12:34

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Samo una reva z zmešanim bratom se mi smili, še unadva bi se mogla spravit k stvari in bi bil konec perfekten

clock-img

04.01.2010, 12:36

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

pozkusi na imdb  http://www.imdb.com/title/tt0810949/

to je najboljsi database filmov/igralcev.... preberi ce ma synopsis ali pa kaksne komentarje, mozno je kateri napisal konec

clock-img

04.01.2010, 12:36

clock-img

Anonimen

no pri nas se kuha kosilo, avto je končno prodanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da bova z možekom malo zadihala k se je plac nareduuser posted image user posted image user posted image

kaj bomo pa drugače počeli pa nimam pojmauser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 12:40

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Samo una reva z zmešanim bratom se mi smili, še unadva bi se mogla spravit k stvari in bi bil konec perfekten

jah, potem bi blo že kičasto user posted image

clock-img

04.01.2010, 12:41

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

pozkusi na imdb  http://www.imdb.com/title/tt0810949/

to je najboljsi database filmov/igralcev.... preberi ce ma synopsis ali pa kaksne komentarje, mozno je kateri napisal konec

hvala, bom pogledala

clock-img

04.01.2010, 12:46

clock-img

Anonimen

nazaj doma. zunaj ni več sončka, snežinke že potiho silijo na tla,... mrazzzzzzzzzzzz, ampak mi paše!
U. je spal v vozku, zdaj pa se je zaigral.

razprodaje? se mi ne da,... tisto, kar bi mi bilo všeč, bi mi itak bilo premajhno. si rajši prihranim razočaranje.

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
A pa bi se dobile na kakšni kavi... v četrtek npr?

Jaz bi user posted image .

v Atlantisu?
še 2 uri plavanja moram pokoristit,...

Leela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da pikice čimprej izginejo! jih je dobil od L.?

šivilja, a so tiste oblekice tvoje izdelave?

čebelica, upam, da dobiš varstvo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem