writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

06.01.2010, 14:04

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

k.tja ti tudi uživaj.

lina sem ti poslala ZS.

clock-img

06.01.2010, 14:11

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

majana, sanke! saj J. že sedi.

ma za teh par dni k bo še sneg... vprašanje če bi kje dobila zdej še tiste z naslonom user posted image

par dni user posted image ...zdej bo zima ene 3 mesece user posted image user posted image

pa ne v LJ user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 14:14

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb
Tanja - a ja a ce ji das v to drzalo od nubija nekaj mrzlega - v tale Nibbler -v BCju ga dobis, in potem lahk das koscek mrzlega sadja notr.!

tale nibbler sem iskala v BC na Rudniku pa ga nimajo sploh... user posted image

clock-img

06.01.2010, 14:15

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Stolček za na lesene sanke dobiš pri suhorobarjih. V BTCju vem da je en, pa najbrž kje na tržnici. Smo mi kupli za 10€. Drugače ima tudi BC, kupiš posebej sanke in posebej naslov.

Dudi, se popravljam od zjutraj...Zarja nima enke ampak dvojko. In zgoraj ji trojke rinejo ven. Haloooooo, nč po reglcih. Jah bomo imeli pa vampirja.

clock-img

06.01.2010, 14:16

clock-img

majana79

pencil-img

8822

majana, sanke! saj J. že sedi.

ma za teh par dni k bo še sneg... vprašanje če bi kje dobila zdej še tiste z naslonom user posted image

mi imamo čisto navadne. pa bi mi prav prišlo naslonjalo (za danes, ko grem po O.ja v vrtec... bi lahko oba mulčka vlekla s sanmi,... bo pa U. v traku)

mislim, da jih imajo v neki trgovini v Radovljici. zima bo tudi drugo leto. user posted image

nimajo varovala spredaj... (sem citirala napačen post - sem mislila tistega z linkom) pa samo zato ker se že sam usede, ne pomeni da je že dovolj stabilen user posted image   ga še vedno zanaša, tako da bi iz sank brez kakega varovala takoj padel

itak moj pravi da ni še za na sanke, tako da ostanemo pri vozu user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 6.1.2010 14:17:53 >

clock-img

06.01.2010, 14:30

clock-img

Anonimen

mi ga tudi ne bomo imeli letos na sankah...mam čist dost enega krokodila na njih...že tako ju kar vidim next year, kako se bosta kregala, kdo bo kje sedel, ker T vedno hoče, da je vse po njegovo, O pa tudi ne vem če bo kar popuščal...user posted image

clock-img

06.01.2010, 14:36

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

mi ga tudi ne bomo imeli letos na sankah...mam čist dost enega krokodila na njih...že tako ju kar vidim next year, kako se bosta kregala, kdo bo kje sedel, ker T vedno hoče, da je vse po njegovo, O pa tudi ne vem če bo kar popuščal...user posted image

mogoče te pa presenetita user posted image user posted image

clock-img

06.01.2010, 14:37

clock-img

Anonimen

gad damn, mozolje imamuser posted image nisem vedela, da se bom tudi po 30-tih z njimi ukvarjala

clock-img

06.01.2010, 14:40

clock-img

majana79

pencil-img

8822

gad damn, mozolje imamuser posted image nisem vedela, da se bom tudi po 30-tih z njimi ukvarjala

user posted image

jaz imam en dober korekcijski svinčnik, s salicilno... jih ponoči posuši

clock-img

06.01.2010, 15:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

tole bi pa jaz rabila...katerega maš in kje kupiš???

clock-img

06.01.2010, 15:43

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

dudi jaz mam od garnier tak moder majhen,... fajn zakuri user posted image

gospodična spi,...prvič danes,.. potem greva gledat za kuhinjo, sam okrvirni predračun..

Tanja kje sta jo vidva pol nabavla ?

clock-img

06.01.2010, 15:50

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image

od Avene, v lekarni, je pa tak pol zelen, pol 'rjav' - z zelenim se namažeš zvečer ali pa pod puder, da ti omili rdečico mozolja, z drugim delom pa čez dan, da zakriješ

clock-img

06.01.2010, 15:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

od Avene, v lekarni, je pa tak pol zelen, pol 'rjav' - z zelenim se namažeš zvečer ali pa pod puder, da ti omili rdečico mozolja, z drugim delom pa čez dan, da zakriješ

in kolk stane ta

clock-img

06.01.2010, 15:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Men se je pa notr pod spodnjo ustnco naredila ena pika bela in boli kot user posted image tud jest ne morem orng!
S čim naj si namažemuser posted image ...vem da s propolisom pa ga nimam

clock-img

06.01.2010, 16:02

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Men se je pa notr pod spodnjo ustnco naredila ena pika bela in boli kot user posted image tud jest ne morem orng!
S čim naj si namažemuser posted image ...vem da s propolisom pa ga nimam

to je afta

a ni od justa nekej tut za to? user posted image

korektor je pa al 12 al 15 evrov, sem pozabila točno user posted image

clock-img

06.01.2010, 16:04

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

dudi jaz mam od garnier tak moder majhen,... fajn zakuri user posted image

gospodična spi,...prvič danes,.. potem greva gledat za kuhinjo, sam okrvirni predračun..

Tanja kje sta jo vidva pol nabavla ?

En mizar, ki jo je delal moji mami in naši sosedi nama jo bo naredil. Je dokaj ugodna cena, naredi pa enkratno. Bom objavila slikice, ko bo fertik, pa če boš hotla, ti dam cifro.

Ve se kar o mozoljih pogovarjajte, važičke- jaz imam od zjutraj herpes na ustnici in pod nosom- najbrž zato, ker sem včeraj prvič dobila M...Prav nič je nisem pogrešala.

clock-img

06.01.2010, 16:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a sej pol pa ni tolk.

Od justa...pomoje so lohk olje 31 pa ga nimam user posted image

clock-img

06.01.2010, 16:07

clock-img

majana79

pencil-img

8822

sem našla na netu da mažejo tudi s tea tree oljem

clock-img

06.01.2010, 16:16

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

sem našla na netu da mažejo tudi s tea tree oljem

zmanjkal

clock-img

06.01.2010, 16:44

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Moj otrok danes ni spal še ničuser posted image Prejle 5 minut,pa se je zbudila v takem groznem joku. Ne vem, a jo kej boli, čeprav n eizgleda.Ali pa premleva,kaj se je zjutraj dogajalo...

clock-img

06.01.2010, 16:54

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

za afto- tea tree olje. Eno kapljico ;)

clock-img

06.01.2010, 16:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

niiiimam večuser posted image

clock-img

06.01.2010, 17:00

clock-img

majana79

pencil-img

8822

niiiimam večuser posted image

ajoj... potem pa ne vem kaj bi ti še pomagalo user posted image

clock-img

06.01.2010, 17:00

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Moj otrok danes ni spal še ničuser posted image Prejle 5 minut,pa se je zbudila v takem groznem joku. Ne vem, a jo kej boli, čeprav n eizgleda.Ali pa premleva,kaj se je zjutraj dogajalo...

možno da je od vsega dogajanja user posted image sej bo... jo boš pa danes prej dala spat kako urico pa bo

clock-img

06.01.2010, 17:25

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Sem gospodično dala malce v stajico, da si jo pobliže ogleda in si vriska v njej. Očitno ji je všeč. Zdaj vsaj lahko grem v miru na stranišče. Sem se vedno bala, da bo kakšno bedarijo v tem času naredila. Drugače pa je še največ na tleh. Se ji to najbolj dopade in se tudi že zaigra.
Majana imam iste probleme. Če mi poje čez dan premalo hrane, nadoknadi to čez noč in jema vsake 2 ali 3 ure. Si pa ponoči sama drži flaško, tako da lahko ponavadi takoj nazaj zaspim. Razen danes, ko sem se mučila 1 uro, da sem zaspala. Očitno ima dovolj stajice, ker je sirena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem