writing-img

RE: Ali je lahko kaj narobe?

clock-img

30.12.2009, 23:10

clock-img

glen

pencil-img

1870

Muco bakala rečemo na obali,tako da ni panike.
Nekoč sem delala v delikatesi.V supermarketu.Ko sem začela delat, sem poznala dve vrsti salame in dve sira,pa mi reče ljubljančan:10 dag polenovke,jaz pa naglas vprašam sodelavko:katera salama je to?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsi v smeh,še pole leta so me hecali

clock-img

30.12.2009, 23:13

clock-img

katipi

pencil-img

937

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Dve strani smeha!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

31.12.2009, 00:51

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Moj brat je njega dni pojedel celo pasjo čokolado (ni treba ugibat, kdo mu jo je nastavil in lepo lično zavil v embalažo od milke)...je rekel ''saj je bla dobra, sam mal stara se mi je zdela..'' Hehe..

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

31.12.2009, 00:55

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Moj brat je njega dni pojedel celo pasjo čokolado (ni treba ugibat, kdo mu jo je nastavil in lepo lično zavil v embalažo od milke)...je rekel ''saj je bla dobra, sam mal stara se mi je zdela..'' Hehe..

pokvarjen majmunček

clock-img

31.12.2009, 16:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.12.2009, 22:27

clock-img

rpli poli oli

pencil-img

55

nasmejali smo se do solz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem