IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
JanciF a ti si kr streho uporaabljala ali si kupila senčnik? pa a maš PP lupinico ali kero drugo? ter kulk ej tvoj kj velik ali težek, si zadovoljna z njo?
Naj povem da mi je sestra kupila previjalno torbo nevem od kere firme tako temno rjvao gor pa ma izvezene svetlo rjave dve rožice ala listi. ful je lepa not pa mi je nadevala vlažilne robčke, kremice,.... je pa ful prostornejša in "pametnejše" narejena kot PP, ki sem jo tudi gledala. not ima predal z zadrgo, en velik predal kjer sta dva manjša za recimo podlogo in robčke, ter dva z elastiko/žepek za flaško, spredaj pa en srdnej velik na zadrgo. pa zadaj en na zadrgo, pa ob strani še dva, pa še tisti držalo ima da se da namontirat na vozek gor.
u sem velik napisala. no midva se še nisma odločla al oranžna al java, glede an to da je temno rjava torba, ta barva je pa tudi na obeh bravah.
no pomoč prosim hehe
Jaz sem kupila dežnik PP in je super, veliko bolj kvaliteten kot tisti, ki jih drugače prodajajo v BC in ostalih otroških trgovinah. Par mojih prijateljic je hitro polomilo ostale dežnike, jaz pa z mojim ne delam ravno nežno in je prav fajn.
Dokler je bil Tom v košari, sem uporabljala dežnik, sedaj ko sedi v športnem delu in je pokonci pa občasno uporabljam strehco, ker je bolj priročna.
Ja, imam PP lupinico in v avtu isofix, ki ga naravnost obužujem, saj lupinico samo zatakneš in greš, ni se potrebno matrati s pasovi. Z lupinico sem ful zadovoljna, naš

je bil pri 6 mesecih težek skoraj 9kg in velik 73,5cm, čez par dni pa bo star 7 mesecev in bo še kar nekaj časa v lupinici. Zakon so mi nastavljive naramnice, ker tako lahko lupinica raste z otrokom. Po pravici povedano mi fuuul ni jasno, zakaj nekatere pravijo da je ta lupinica majhna, saj je veliko večja kot lupinica MC in Jane, ki jih imajo kolegice. Pa še naš

je kar zelo velik za svojo starost. Počasi pa gledam za avtosedeži, ker si ga moram najprej izvbrati in potem slediti akcijam, oziroma poiskati kje je najcenejši ( verjetno kje v tujini).
Hmm, še eno vprašanje, če mogoča katera kaj ve o tem!
Kakšna je razlika med sedežem Romer safefix tt in sedežem Britax safefix tt. Opazila sem, da so cene različne.