15.04.2010, 11:50
1241
ja, ja, cel kup denarja
jaz sem imela sreč, sem od ene tete kupila 6 900g škatel aptamila za 30 eur. full sem bila vesela za to "kupčijo", se je kar poznalo. imam še tri te škatle, tako da bo kar hitro treba spet novo zalogo naredit
o plenicah pa reje ne bi, ampak to je nujno zlo, imam pa tudi rada, da ima pikec rito na suhem da se bolje počuti

Včeraj sva z malim potem šibala ven, ko se je za 5 min celo sonček silil, ampak naju je potem dež začel loviti. Nekak nisem hotla it domov, ko sva pa ves čas tukaj notri v tem mini stanovanju in sem potem kar do City Parka potekla, da je bla vsaj malo sprememba. No, potem je blo fino, sem srečala sošolko iz faksa
ampak na srečo ni nobene bulice. Hvala še enkrat za nasvete, punce super ste
Tak da se mi precej upira to nekaj na silo dol vlečt
, za znoret!!!).Pol ko so jo zvagali in zmerili smo še sigurno ene 15min čakale zdravnico.In kravic ni hotla past, jih pa doma zelo dobro, tudi ozira se levo in desno.Mislim sej je logično, tudi ona je utrujena in ne bo delala kar bojo oni hotli.Sicer mal je dvignla glavico, ampak je rekla P da premalo, pa sem rekla da doma zelo lepo pase kravice, pa je rekla da jo moram več dajat na trebuh.Ja, seveda.Otroci niso na gumb.Mah, se ne sekiram.