Živjo!
Evo mi2 sva se malo potepala naokoli, sva šla ven ob 12h in potem nisva šla nič domov na zizanje, ker bi morala spet voziček gor nest v dveh rundah (
), tako da sva zavila kar v City Park in potem šla dalje raziskovat
Je bil že ful tečkast ob 16h in sem mu potem malo dvignila naklon na vozičku - je bla sama radost
Da sva lepo v miru prišla do doma.
IZVIRNO SPOROČILO: poopek
a vas kdaj bolijo zizike po dojenju?? mene pogosto prov skeli notri v dojki po dojenju, peče za znort.. kaj bi to pomenilo????
zize mam mehke, nič zatrdlin...
Tudi, ampak ne vedno. Včasih tudi vmes med podoji. Me pa tako prav zoprno špika. Sem brala o tem na netu, pa ni nič preveč pametnega razen to, da se zna gljivična okužba bradavic oz. globljih struktur v dojki kazat na ta način. Sam potem ma praviloma tudi otrok soor. Mah jaz sem se že navadila (kot pravi Zala).
glede
funkcionalnosti - ja sem tudi jaz opazila, da ma moj občutek, da cel dan visim na računalniku

jaz pa pravim še sreča da mam RR, da se lahko menim tudi z odraslimi

pa da ne govorim o vseh nasvetih in tolažbah

tako da tudi če bi visela ves čas tukaj... je samo dobro

drugače sem pa vsaj s tega vidika vesela, da stanovanje meri samo 34m2 in je takoj tipitopi. Če mi g. Direktor seveda dovoli, da se ukvarjam še s čim drugim kako uro ali dve v kosu

je pa vseeno bolj razmetano kot je bilo včasih, sam tukaj si pa ne pustim soliti pameti. Če ne gre pač ne gre.
Zdaj pa zgleda da bo ploha