IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
alex, a si bla v Leclercu v šopingu? Oz. kje si nabavla vse te fine cunjice?
grahek ja, večinoma sem nabavljala v Leclercu, majo super luštne cunjice, sicer je malo dražje kot recimo Kik, samo meni ful lepše. dva bodyja v kompletu sta tam od 9-12 €, jaknice oz. jopčke okrog 10-15 €. sem res vesela in komaj čakam da ga upedenam!

malo sem tud v BC nabavljala pa v Supernovi itak. a ja, pa malo sem gledala, kaj bi mu za krst oblekla, majo take luštne kompletke srajčke in hlačk ker nočem da zgleda kot kak angelček
za nov avtosedež se pa kar nisem mogla brez mojga odločit, me je pa en Romerjev zamikal ki je od 0-18kg, samo cena pa ni tako mamljiva (250 €)
je blo pa tolk enih vozičkaric, da sem se skoz spraševala, če je kakšna naša punca
men tud še niso poslali vzorca plenic Lionstar, sedaj prisegam na Hoferjeve, res so super mehke in vpojne, nad nočnimi Pamperskami pa sem totalno razočarana, je bil že ene 5x ful moker zjutraj
Gwendolen, kot je rekla že Grahek,

so različni jedci in vsak poje toliko, kot rabi! naš je pa recimo cel požerušček in se včasih tako napoka, da mu kar iz ust teče, kar spet ni fajn...
je bil pa prejle prav grozen večer-mali tako zmatran in zaspan ker cel dan ni spal več kot pol ure, pa še to slabo, da je blo non stop dretje, kot bi mu ne vem kaj delala, pa noben položaj mu ni pasal, jest ni hotel lepo, skratka obup! sem ga potem še enkrat pristavila in ob pol desetih ga je revčka le zmanjkalo. se mi je tok smilil, pa mu nisem mogla kaj pomagat

kaj ve storite, če so ful zaspani pa ne morejo zaspat??