IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Lula moj tudi pogosto na previjalki, včasih tudi 2x, jaz pa sem samo enkrat pripravljena in kaj sledi... seveda poplulana mama
Js pa ne vem kak bi držala mojega pokonci, ko je koma kar zaspi pa ne glede na to kaj delaš
Kaj pa čišča, tiste ki je nimate več, kak dolgo je trajala? Men se čist umirja, tak da te dni je ne bo več, sam mam preventivno še vložek not, sem rekla, da ko bo 2 dni čist ga ne dam več not
Kdaj pa lahko
?
Aja na kolk dni jih pa kopate? Jaz sem ga v soboto pa danes ga bomo, vsaki dan ga ne bom, 2-3x na teden.
Ja pa moj je vedno lačen po kopanju ne glede na to a ga prej nahranim
He he, naš se je danes kraljevsko pokakal na previjalki

Tokrat ni neslo daleč, je bla sam tetra umazana. Ja pa lulal je tudi, to je že čisto po sebi jasno...
Naš tudi trdno spi, če se tako odloči. Ni šans, da ga zbudiš. So rekli v P, da je najbolj učinkovito previjanje. Mah naš potem na povijalki dalje drema

Razen če je lačen, seveda.
Čišča je meni že zginla za 2 dni pa je poem spet blo nekaj, zdaj je pa kaka dva dni res zelo švoh, v bistvu samo ko grem lulat malo malo na papirju. Upam, da je to to in da se ne bo spet kaj ulilo, ker jo mam poln kufer.
Glede

- mi2 sva že čisto boga

Oba bi ful, sam mi ni s to čiščo... Sva spet morala nekaj improvizirat, kaj čmo, mamo prakso še od nosečnosti

Načeloma naj bi počakali do prvega gin. pregleda, ki je 6 tednov po porodu. Enkrat je ena pisala Pušenjaku, da sta z možem po treh tednih seksala in če je to kaj narobe, pa je odpisal da mogoče malo prekmalu, ker je pot do maternice še odprta in lahko pride do kake infekcije. To pa ženske ponavadi niti ne porajtajo, samo kasneje majo kake težave z zanositvijo.
Mi smo se včeraj prvič kopali in se bomo lepo na 2 dni, vsakič drugič z milom, drugače samo z vodo. Se mi zdi čisto dovolj.