IZVIRNO SPOROČILO: alex17
prvi pregled pri G imam pa 16.2. in še ne vem, a bomo šli vsi trije ali bosta fanta doma počakala
bo trajalo vse skupaj s potjo kar dobre tri ure in to pomeni, da si moram počrpati mleko in mu bo dal flaško ali pa gremo vsi in tam opravimo. kako ve to prakticirate? zdaj grem kam za dobro urico, ko ne rabi jesti, za več pa je že kriza ker bi skoz sesal tudi če ni glih lačen
Jaz imam G v drugem kraju, tako da bo moj itak moral vzeti dopust in gremo kar lepo vsi trije. Bomo sproti še uredili par stvari na CSD in naredili obisk ali dva, tako da bomo dan maksimalno izkoristili. Upam, da bomo zmogli oz. da ne bomo preveč utrujeni

Drugače mam pa jaz tudi podobne težave... 16. 2. mamo podelitev diplom in bi jaz ful šla, samo ne vem, kaj naj s tamalim

S seboj ga ne morem jemati (bo tulil sredi Gallusove dvorane

, pa še vsi bodo rinli v njega), za toliko časa ga pa tudi ne morem pustiti, ker naš tudi rad malica bolj pogosto. Pa še zvečer je dostikrat bolj tečkast kar tako, ne vem, kdo ga bo miril. Flaše pa tudi še nikoli ni imel v ustih, pa bi rada, da tako tudi ostane, da se ne bo preveč navadil nanjo. Nimam pojma, kaj bom.
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
grahek naš se pa kopa z olivnim ali mandljevim oljem, ima pa pol res tak fajn mehko kožo, milo so odsvetovali.
Čestitam za "pridelek"

Ja sem jaz tudi tuhtala, da bom dala malo oljčka v vodo. Mah vsak drugače pravi, kaj je ok in kaj ne, kaj škodi in kaj ne... Najboljš je (pomoje) ena srednja pot, kaj pa češ drugega v tej poplavi nasvetov...
Mam pa vprašanje...
A mate že kaj vnete ritke? Naš je kar malo bogi, danes ma eno ritnico čisto požgano. Mazala sem ga z Bepanthenom in je blo že skoraj ok, včeraj pa s Sudocrem in je danes spet vse razžrto. Ne vem, če je kriv ravno Sudocrem ali kaj drugega... Previjam ga na 2, včasih 3 ure, če se pokaka pa takoj... Samo težava je, da našemu dostikrat tudi med punkanjem malo take drekaste vodike iz rite priteče, pa ga verjetno to grize. A mate kak nasvet, kaj bi še lahko naredila?