IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
Še eno vprašanje!
Tiste ki dojite in jemljete cerezete. Kako jih prenašate. Jaz zelo slabo. Vedno imam neke krvave ali rjave izcedke. Sedaj pa že dva dni kar močno krvavim, pa ne vem če je to
. Ali je možno? A ste ve že dobile
tiste ki polno dojite?
jaz sicer ne jemljem teh tablet ampak sem na kontracepcijiski injekciji (Depo Provera se mi zdi) ki drži 3 mesece in nimam nobenega izcedka ali krvavitve in sploh nobenih težav, menstre pa tudi hvala bogu še nisem dobila! tako da bom še kar na tem, če se bo dalo tudi ko bom nehala dojit, ker je ful bolj fajn kot vsak dan jemat tablete.
jaz sem mu prvič dala GH točno pri 4. mesecih in sicer zvečer malo riževe kašice od Milupe, v navodilih piše sicer da je obrok 150 ml, sem mu dala ene 50 ml, potem pa vedno več, nazadnje je pojedel ca 120 ml v šusu (spal pa žal nič dlje

). samo je bil potem 5 dni zaprt in sem začasno prenehala s kašico, zdaj mu dajem jabolčni sokec od Hippa (par žličk 1-2x na dan) in malo svežega jabolčka. bom pa verjetno namesto te kašice začasno šla na Hippovo prvo otroško mlečno kašico ki je probiotik in mehča blato, če bo kaj bolje.
me pa nekaj zanima, tiste ki že uvajate GH-ali dajete samo domače sadje in zelenjavo ali tudi Frutke in Hippove kozarčke?? jaz sem nabavila tudi nekaj kozarčkov od Hippa in bi malo probala, malo pa svežih, al to ni v redu? bom jutri na posvetovalnici o tem še malo vprašala P, sploh glede korenčka ali zapira ali ne.
mi pa zadnje čase nastaja izjemno veliko mleka-je mali sinoči zaspal ob pol 9h in ko sem šla spat sem imela desno joško trdo kot kamen, tako da ko se je po točno treh urah zbudil (je tudi točen kot ura

) sem bla prav vesela.

in potem je ponoči enkrat jedel po moje celo uro, res na polno vlekel, pa sem prav čutila kako sproti nastaja mleko, res hecno...
stolček bomo nabavili un lesen trip-trap ker imamo majhno kuhinjo in ker je menda veliko bolj priporočljiv za hrbtenico kot uni plastični.