Hvala za pohvale našega
alex17 svetlo modre očke ima.
Mi imamo trip trap stolček avtosedež pa romerjev od 0-18 kg.
tami2212 zakaj pa si ne omislite kengurujčka je ful fajn zadeva... Jaz mojemu veliko kupujem v kiku, pa do zdaj še ni bilo kaj narobe, itak ful hitro preraste pa se mi bzv zdi dajat tolk keša za cote. Drugače pa ima nekaj stvari tudi iz h&m pa iz drugih trgovin sam tist smo pa večina dobili za darilo.
grahek85 a tist plastičen stolček iz ikee imate? Ker mi moremo še za pri mojemu enga kupit pa je moj hotel iz ikee pa nisem bla ziher, če je ok pa še nisma vzela katerega.
kika99 tvoja anja je tud luškana ful, sam na fb pa nimaš več njenih slikic?
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
Še eno vprašanje!
Tiste ki dojite in jemljete cerezete. Kako jih prenašate. Jaz zelo slabo. Vedno imam neke krvave ali rjave izcedke. Sedaj pa že dva dni kar močno krvavim, pa ne vem če je to . Ali je možno? A ste ve že dobile tiste ki polno dojite?
Jaz ne polno dojim ampak imam pa pol k... teh tabletk, sem jih začela jest prejšnji mesec ali še mal več nazaj, pojedla prvo škatlo, dobila menzis in nadaljevala, zdaj pa kar ni konec z

, je je že bilo konec pa sma z mojim

in sem jo spet dobila potem je je blo spet kao konec, sem imela sam mal rjavega izcedka, včeraj z mojim spet

evo pa spet močnejša, to se vleče že več kot 14 dni, ne vem kaj naj?? Pojedla bom to škatlo do konca in če ne bo mir bom šla do g, saj pa ne morem vse dni v mesecu imet krvi tam no... Se bom spufala na vložkih

Ne ampak res tablete jem, da lažje

pa ne rabiš kondomov itd, zdaj imam pa itak skos izcedek in itak ne morema mirno... grrr... ma sem jezna!
majčyca te tablete kar ješ neprenehoma, ko končaš eno škatlo greš na drugo brez premora.
Jaz sem mu menjala
cucelj že nekaj časa nazaj, pri 3 mesecih za tistega z 2 luknjama pa je vredo sprejel, mogoče se mu je parkrat zaletelo ampak res ne velikokrat.
GH jaz mu dajem na dan 60ml riževe kašice in par žličk korenčkovega soka ostalo pa mleko. Pa čaja spije 100ml na dan.
< Sporočilo je popravil nincrli -- 16.5.2010 13:06:47 >