Živjo!
No tukaj v naši kotlini se nekaj sonček kaže, mogoče bo pa res za it ven
Sam da se vreme ne skazi do poldneva.
IZVIRNO SPOROČILO: alex17
sem malo brala o plavanju dojenčkov v bazenih oz. toplicah-a ve že kaj razmišljate o tem? naj bi bilo priporočljivo po 4. mesecu, pa Šmarješke toplice so menda fajn... na morje boste že kaj šli z
poleti? mi bomo šli verjetno junija ko še ni tok gužve in hodijo bolj družine, se pa še odločam kam, verjetno ne prav daleč za prvič, kak Umag. Potem konec avgusta pa že na kak otok, komaj čakam!
Jaz bi tudi šla na to plavanje za bebike, baje da je super fajn. Nisem se pa še nič pozanimala glede detaljev, npr. kje in koliko stane. Vem, da se da tudi v Tivoliju, bi mi bil pa super Atlantis, ko ga mam tako blizu

Sem pa zasledila, da se gre lahko nekje po tretjem mesecu starosti.
Na morje bomo pa šli začetek septembra, verjetno dol nekam k Makarski. Tam je res ful lepo in tudi obala je primerna za pikote. Komaj čakam!!!!!!!!
Majčyca, tam bi bilo tudi za vas super, ker je vse tik ob morju, predvsem v tistih manjših naseljih okoli Makarske.
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
AD3 kapljice - kolikokrat na dan dajete svojim sončkom te kapljice? jaz 3x zdaj pa nevem a je to dovolj al premalo
Mi jih sploh nismo dobili, je rekla da ma bolj majhno mečavo in se nič ne mudi
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Spali smo kar v redu, še vedno pa nismo vzpostavili nekega istega stanja budnosti in spanja, ki bi se vsaki dan vsaj približno ponavljal. Predvčerajšnjim je recimo bil cel dan buden, včeraj pa je praktično čez cel dan spal, ga je bilo skoraj nemogoče zbudit, pol je pa ponoči auf. Kako je pa to pri vas?
Pri nas kar gre, se mi zdi da že čisto loči dan in noč. Zdaj morajo še zize pogruntat, da je ponoči treba malo manj mleka delat, da me ne bo vse tako živalsko tiščalo in bolelo. Zvečer ponavadi zadnjič ziza okoli 22h (+/-1h) in potem spi recimo 4 ali 5 ur, potem spet zizanje in potem spimo še kake 3 ali 4 ure pa je že jutro. Načeloma lepo zaspi po vsakem zizanju, včasih ga pa kaj iz tira spravi in mamo nočno crkljanje. Joka se HB nič oz. malo.
nočno švicanje sem pa jaz imela bolj med nosečnostjo, zdaj me kdaj ponoči res prav zebe, čeprav mamo 24 stopinj v stanovanju (vem, prevroče, samo ne gre manj).
oblekice smo pa mi 56 tudi že pospravili, mamo samo še dvoje žabice v uporabi, ker so bile malo večje. Dobro, da smo ubogali nasvete in kupili minimalno količino oblek 56

Ja res gre ful hitro, naš ma danes že 5 tednov. Sem včeraj gledala razvite slike in ko sem mela pred sabo za primerjat kak je bil v P ali prvi teden doma in kak je zdaj, me je skoraj kap, kaka razlika. Res rastejo ko gobe po dežju, se napredek vidi vsak teden.
somic, nekaj bi te vprašala. Koga si si pa izbrala za pediatra v Nm? Meni noben ne diši

Sploh zdaj, ko smo meli pregled v Lj in je tukaj res zakon. Majo ločen vhod za bolne in zdrave otroke, sestre so super prijazne, pediatrinja pa tudi. Mi je kar groza, da bomo morali menjati.
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 7.2.2010 10:18:38 >