IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Jaz malo vzamem k sebi vedno kadar rabi bližino. Se ne bojim, da bi jo razvadila. Še prehitro bodo hoteli biti samostojni.
No jaz tudi nekako tako razmišljam. Če želi, se lahko komot pocrklja - je pa res da ga za vsak stokec ne vzameva v naročje. Včasih mu pa tudi ne paše in je v naročju tečkast, ko ga odložim pa ok (ponavadi takrat, ko bi on ful brcal in telovadil

). V bistvu niti nimamo težav s tem, ker itak večinoma zaspi na zizi, če ne je pa zadovoljen tudi izven naročja in zaspi kjer ga pač prime. Tako kot pravi ugi - še prehitro bodo toliko stari, ko si bomo me želele crkljanja in stiskanja, njim pa več ne bo do tega

Se mi zdi da smo v naši kulturi zadnje čase vsi preveč obsedeni s tem, da se otroke ne razcrklja. Al so še male bibe, ki nimajo niti približno toliko razumevanja okolice in samozavedanja, da bi lahko izvajali kake manipulacije, ki tičijo za razvajenostjo. Ne vem no, jaz tako razmišljam.
O,
marijaa, ubošček tvoj Tian

Upam, da se hitro poštima
KiA, poskusi ga vseeno sitega dati v vodo. Naš na začetku tudi ni bil ne vem kako navdušen nad kopanjem in smo postopno oblikovali tak način: najprej se na polno pozizava (kot bi se sicer), potem počakamo kako slabo urico in se potem uredimo za v vodo. Kar delamo tako je res zadovoljen in vesel ob kopanju

Potem se pa zrihtamo, sledi še eno zizanje in potem navadno zaspi za malo daljši čas.
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Moj si pa že nekaj časa z rokami drgne po dlesnih kot bi ga srbele
a vaši tudi?
Naš si tudi tlači pesti v usta, ampak jih potem ziza kot zmešan

Če nima belih oblog v ustih, potem verjetno ni nič takega.
Mam pa
vprašanje za tiste, ki že imate starejše otroke in ste malo bolj izkušene na tem področju
Koliko časa se dojenčki redijo s to hitrostjo? Glede na minimalne mere, ki naj bi jih pridobili, je možno sklepat, da prve tri mesece dobijo cca 1kg, potem pa v četrtem mesecu in kasneje nekoliko manj. Sem prav razumela? Je v praksi tudi tako?