IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
S prvim sinčkom se še zdaj borim, da karkoli spravi v usta, sej ne da je izbirčen, samo zgleda kot da ne rabi hrane in ja, je kot trlica.
Moj mali bratec je bil tudi tak. Sploh mu ni blo do hrane, niti sladkarije ga niso kaj veliko zanimale. Včasih ga je blo treba kar spomnit, da je treba jest, ker drugače bi verjtno kar cel dan brez težav preživel brez. Pa po dimenzijah je bil tudi med manjšimi in najlažjimi. Se mu je pa kako dobro leto nazaj odprlo in je dobil tak apetit, da ni za povedat

Sam ne za sladkarije, teh še vedno ne mara preveč - on bi skos jedel bolonjsko al pa purana na 100 načinov

Pa poje lahko ogromno naenkrat. Je pa to prišlo verjetno zaradi začetka pubertete - kmalu bo star 12 let.
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Joj...vedno me nekaj skrbi...in mi ni ok. Če premalo spi...če preveč spi..
Ej jaz isto, nikoli mi ni vse čisto prav, vedno iščem kako težavo

Grem sama sebi že ful na jetra. Sam itak sem cel lajf taka, da nisem bla naravnana
ČE bo kaj narobe, ampak
KO bo kaj narobe. Sej ne vem zakaj se čudim, da je tudi zdaj tako

Edina dobra stvar pri tem je to, da si zelo redko negativno presenečen, kvečjemu pozitivno. Recimo. Upam, da bo pri drugem otroku vsaj malo bolje, ko bo že več prakse in bomo tudi me bolj sigurne v vlogi mamic
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Glede vode - je ok (imam termometer). Pri patronažni je tudi jokcal. V sobi je toplo (imava dodaten radiator samo za to). V vodo ga dava v tetra plenici, da je "na varnem". Ah, ne vem...
Hm, ta je zdej malo bolj tako, ampak mogoče pomaga... Enkrat sem brala, da pomaga, če napolniš taveliko bano in se kopaš skupaj z otrokom. Da ga maš notri v naročju, da dobi zaupanje v vodo. Potem pa postopno nazaj v tamajhno. Je pa s tem res ful več dela, pa sama bi tudi bolj težko.
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Eno vprašanje za tiste ki samo dojite - vaši
sprejmejo čaj ali karkoli drugega preko flaške?
Ne, mi2 samo zizava. Flaške sploh še ni mel v ustih, je nimamo. Drugače pa mamice kar pohvalijo tiste od tommee tippee.
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa
Jao mi imamo pa celo štalo, so tastarejšega v bolnici zadržali, ker ima tako hud bronhitis, sploh ne more normalno dihat, mu hrope.
ja grozno

držim pesti za vašega fanta