IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Aja, še to...končno sem včeraj v BC kupila gugalni stolček od Fisher Price, mali je tolk zadovoljen, da ne morem verjet...vse tiste lučke in glasba ga čisto fascinirajo...no in končno imam malo časa zase
. Naj ne mine
.
Kateri gugalnik si to kupila? Ta ko ima 8 hitrosti guganja in 6 melodij? In pa cena je 99,99 eur? Jaz grem v torek v BC in razmišljam o nakupu tega.
Točno tega. Me je sicer prodajalka prepričevala za enega drugega, ma se nisem dala in res mi ni žal. Miško danes že cel dan uživa v njem.
Za katerega pa te je prepričevala prodajalka? Jaz grem v torek v BC in bom sicer pogledala kaj vse bodo imeli, ampak mislim, da bom tudi kar tega kupila. Ko sem lubiju rekla, da bom verjetno kupila gugalnik, najprej ni bil ravno navdušen, ker je mislil, da ga je potrebno ročno gugat, ko pa sem mu rekla, da se sam guga, pa je bil ves navdušen

kot da se bo on gugal noter
Midve sva bile danes tudi na dolgem sprehodu, sva bile 2 uri in pol zunaj

jutri pa, če bo lepo vreme, bova šle verjetno peš v Ljutomer v Pikapolonico in bom kupila še dudo in flaško od Aventa, ker sem se danes proti večeru počutila kot živa duda

Pia je kar vlekla (ampak ni jedla, samo igrala se je), ko pa sem do odstavila, pa takoj v jok. In sem se odločila, da mora, nujno najt dudo, ki ji bo odgovarjala. Ker če ji pustim, da bo kar mene imela za dudo, bo to obup in nič ne bom mogla doma nardit, kaj šele, da bi kam šla sama...
Mi pa bomo imli krst verjetno konec maja ali pa na začetku junija. Koliko časa prej se je potrebno it dogovorit v cerkev?
Zdaj pa grem počasi spat. Lepo noč vsem!