writing-img

RE: kaj danes kuhate?

clock-img

18.11.2010, 14:41

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Danes zal spet ni casa... tako da smo mrzel krompir (ugotavljam zdaj ko tu pisem, da smo ogromni jedci krompirja:S)... in hrenovke:)

clock-img

18.11.2010, 21:10

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Ronja,

vaš jedilnik je pa strašno pester in meni čisto tuj, nevsakdanji. BI z veseljem kakšen teden preživela ob vaši kuhinji.....user posted image

clock-img

19.11.2010, 10:29

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Kaj zdaj to, se nic vec ne kuha??:D
Mi imamo danes golaz, za zraven pa bom naredla krompirjeve zrezke... ker se mi da kuhat...:D

clock-img

19.11.2010, 21:23

clock-img

pelin

pencil-img

1701

- 1. meni za tiste, ki smo udarjeni na slane svaljke: krompirjevi svaljki s skuto + omaka po bolonjsko + skleda motovilca s čičeriko...
- 2. meni za tiste ta sladkosnede: krompirjevi svaljki s skuto...posipani z mešanico prepraženih drobtin, mletih orehov in sladkorja  + jabolčni kompot s cimetom in klinčki...
Naj živi kuhinja kadar v njej kraljuje moja mama!!user posted image

clock-img

20.11.2010, 09:08

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Mi smo si pa danes koncno privoscili `Martinovo soboto´:D imamo gosko, polnjeno kar z kruhovim nadevom, mlince in rdece zelje (to se ni 100%, si lahko se premislimo)...:)

clock-img

20.11.2010, 09:11

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Pečenko iz mletega mesa z jajci + tenstan kromnpir + špinača + solata

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

20.11.2010, 11:05

clock-img

karamela

pencil-img

645

Danes bo na hitro faširano meso, testenine, solata zelena, in posladek orehovi štruklji.

clock-img

20.11.2010, 11:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2010, 12:18

clock-img

mini86

pencil-img

6050

imam še eno veliko čvrsto bučo in jo bom nafilala s faširanim in posula z veeeeliko sira..zraven pečen krompir in solata

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

21.11.2010, 17:36

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Nedeljsko kosilo: goveja juhca, popeceni zrezki z gorcico, tenstan krompir, solata. Sladica: kremsnite:)

clock-img

21.11.2010, 19:21

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Nedeljsko kosilo: goveja juhca, popeceni zrezki z gorcico, tenstan krompir, solata. Sladica: kremsnite:)

user posted image user posted image user posted image mene je zdražla ena tema o kremšnitah par dni nazaj tako da sm js tud nardila kremšniteuser posted image o tem a so ratale al ne rajš nebi ampak probala pa sm aneuser posted image user posted image

no mi smo mel dons pohanha piščanca-pohani kosi ne zrezki, pomgri pa solata..sladica pa..kremšnite:)user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

21.11.2010, 20:01

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mene je zdražla ena tema o kremšnitah par dni nazaj

Mislis tisto temo: Nikoli mi ne uspejo domace kremne rezine:(
js sem se namrec odlocla za kremsnite ravno zaradi te teme:D in so mi ratale... samo premelo kreme se nam je zdelo...:)

clock-img

21.11.2010, 22:38

clock-img

jeannetka

pencil-img

138

Včeraj: za predjed - rezine surovega lososa s solato in kuhano jajčko na toastu, namazanem z avokadovim namazom; kosilo oz. večerja: riba na žaru in krompir v oblicah, polit z česnovo-peteršiljevo omako (ima neko ime, pa sem ga pozabla), sladice pa se mi ni dalo delat.

Danes: faširana pečenka, ponjena z jajčko, riž in čebulna omaka.

Aja, solato pa če jema, jo jema kot predjed, ker je tukaj ne jedo zraven glavnega obroka :)

clock-img

22.11.2010, 12:44

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mene je zdražla ena tema o kremšnitah par dni nazaj

Mislis tisto temo: Nikoli mi ne uspejo domace kremne rezine:(
js sem se namrec odlocla za kremsnite ravno zaradi te teme:D in so mi ratale... samo premelo kreme se nam je zdelo...:)

jaaaa..to je bla ta..ta me je napeljala na to..user posted image

clock-img

22.11.2010, 12:45

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: jeannetka

Včeraj: za predjed - rezine surovega lososa s solato in kuhano jajčko na toastu, namazanem z avokadovim namazom; kosilo oz. večerja: riba na žaru in krompir v oblicah, polit z česnovo-peteršiljevo omako (ima neko ime, pa sem ga pozabla), sladice pa se mi ni dalo delat.

Danes: faširana pečenka, ponjena z jajčko, riž in čebulna omaka.

Aja, solato pa če jema, jo jema kot predjed, ker je tukaj ne jedo zraven glavnega obroka :)

a si v francijiuser posted image drgač pa una omakca je tržaška..

clock-img

22.11.2010, 13:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

pasulj

clock-img

22.11.2010, 19:06

clock-img

hrchy

pencil-img

949

evo, porocilo z nasega svedskega vikenda, kjer smo definitivno jedli prevec, ampak ce pa ne znam nehat... user posted image jedli smo takole:
Za vse prijatelje sem naredila male paketke z jabolcnimi kukiji - ampak to je bilo kar tako, ker sem morala porabit jabolka.
za vecerjo v petek je bila buckina juha z bucnim oljem (za probat, ker ga tukaj ne poznajo), italijani so pripravili lazanjo s spinaco in brokolijem, za sladico je bila pa rozica-pita (z breskvami in jagodami).
Za brunch naslednji dan sem poleg kupljenih stvari (salama, sir, cokoladni namaz), prinesla se domaco Philadelphio, pa namaz z gorgonzolo, omleta-rulado s slanim nadevom, pesto iz suhih paradiznikov ter marmelado iz roza-rogoze (sem jo morala prinest za probalt, ker sem jabolka za pektin dobila od enih prijateljev, ki so bili tudi zraven na vikendu). Moj je prispeval domaco peceno pasteto z jabolki. zraven smo rezali topel kruh iz peci.
Za vecerjo je moj skuhal odlicen golaz in krompir, za posladek po vecerji pa nougat-marcipan praline in beli mousse.
Naslednji dan smo skoraj pospravili ostanke, cesar je bilo pa prevec, so ap priajtelji z veseljem vzeli domov.

Pa hvala vsem, ki ste mi pomagale z idejami na tisti moji temi. kulinaricno je vikend povsem uspel (no, saj drugace tudi).user posted image

clock-img

23.11.2010, 10:04

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Vceraj ni bilo casa in smo jedli sendvice:S za vecerjo pa sem na hitro naredila hrenovke v testu, ki sem ga slucajno se imela v skrinji.

Danes pa tudi ni casa:D tako da jemo pri ocetu makaronflajs:)

clock-img

23.11.2010, 10:15

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Zelenjavni polpeti, pire krompir in brstični ohrovt v omaki.

clock-img

23.11.2010, 10:49

clock-img

naja17

pencil-img

2696

goveja župca (nedeljski ostanek) + puran v kari omaki + metuljčki

clock-img

23.11.2010, 11:46

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kaneloni s sirom in šunko, pomfri, solata iz kitajskega zelja

clock-img

23.11.2010, 15:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pečena piška, radič in muffini
Jutri bodo slivovi knedli
v četrtek goveji zrezki v poprovi omaki, pire in zelena solata ali motovilec
v petek rižota z lignji

clock-img

23.11.2010, 16:18

clock-img

jeannetka

pencil-img

138

mini86...res je, sem v Franciji. :) In to v predelu, kjer ne samo, da jedo solato ločeno od glavnega obroka, obvezno zaključijo obrok s siri - midva z mojim jih žal ne obvladama in zato, ko se že odločima za ta zaključek, improvizirama :)

Včeraj nisem imela veliko časa, tako da sem naredla samo kremno zelenjavno juho.

Danes pa riževe testenine z omako iz bučk in puranjega mesa. Sladica, malica in poobedek...Domačica, ki so mi jo moji poslali in se dobesedno bašem z njo. :)

clock-img

23.11.2010, 20:42

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Mmm jst bi tudi lahko enkrat naredila kanelone ...jih že dolgo nisem....mogoče ko bom ekstra razpoložena, ker grozno nerada pečem palačinke, ker so mi ful zamudne...user posted image Pa na  tisto mleto pečenko ala Štefka se tudi nikoli ne spomnim, pa jo imamo tudi vsi radi...
Danes smo imeli špagete s paradižnikovo omako in šunko...kuhal možek...jast sem prišla domov zvečer samo jestuser posted image ...

clock-img

23.11.2010, 20:52

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

...ker grozno nerada pečem palačinke, ker so mi ful zamudne...user posted image ...

Heh jaz jih ene par let nazaj tudi videt nisem smela, tako mi je slo na zivce peka... ampak sem sedaj ugotovila, da je najlazje med peko le-teh se nekaj zraven pocet...:) jaz ponavadi malce polikam, pomijem posodo ce jo imam, pucam hladilnik... karkoli samo da mi mine hitreje cas, ko jih pecem:) in ves kaj, od takrat ko sem s tem zacela... bi jih kr skoz pekla, ker mi uspe poleg sladice/kosila ogromno naredit:)

Drugace pa sem danes za vecerjo naredla le hrenovke v testu:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem