ojla mamike,
pravi prijatlca, da je baje Einstein izjavil, da je izum prejšnjega stoletja barva za lase. Pa še res je
Jaz sem že tako siva, da groza. ZAčelo se je v času mature, pa ne zaradi stresa, se nisem nikoli sekirala, ampak tako... zdaj sem pa že grozna.
TMS, ja, daj si drugo rešitev zrihtaj za internet, kako neomejen dostop, da bomo prej obračale strani
BS, kaj pa je v službi? A zaradi krize? Pri nas je tudi kar nekaj kadrovskih sprememb, ampak drugi razlogi - ena prof. je postala ustavna sodnica, ena je dala odpoved in šla nekam drugam, en v penzijo... pa ta mesec praznujemo 50. obletnico fakultete in je vse prenovljeno, največja predavalnica, hodniki so ful lepši, sem se počutila kot da me sto let ni bilo na fakulteti. Sicer pa vse po starem, predavanje je šlo dobro, generacijo poznam, ker sem jo učila že v pred tremi leti, ko so bili 1. letnik, samo nisem vedela, da bodo oni zdaj spet pri meni... Mali je pojedel 3/4 banane, ko me ni bilo in dremal v ležalniku, ko sem prišla, sem ga samo v zibko odnesla. V glavnem vse dobro. Edino zdaj mojega do 20h ne bo, ker je šel toliko kasneje v službo. Ampak nima veze. Saj je večkrat popoldne kaj delal in sem bila sama z otrokoma. Sem mislila iti do naših, ampak zaradi dežja mi ni. Je mirno doma... malega pa itak moram ob 18h iti kopat in gre pred 19h spat... pa bo.
AS, imaš pa res naporen urnik in laufanje. Moj je bolj prost popoldne, tako da bova verjetno lažje to izvajala. Pa še tast vozi, pa moj ata bo verjetno čez par let v penziji in bo lahko pomagal
BS, moj je pa bil pod lučko, samo ne da bi ga odnesli, ampak so ga kar pri meni zavili v tisto reč z lučjo in je kar spal zraven mene, ko se je zbudil, pa je bil ves čas priklopljen na zizo, pa celo noč... sestre so se kar smejale na obhodu, ko je bil ves čas pri meni na zizi... in je zato dobro steklo dojenje. Tako da zdaj ko samo 2 uri predavam, malega zjutraj podojim, potem dobi banano in potem ga spet dojim, pridem ob 10.30 že domov; čez 6 tednov pa bom prišla domov ob 12. uri, takrat pa bi si po moje morala malo izčrpati zjutraj, da ne bo sile. Ampak bomo takrat videli, ko pride do tega, 6 tednov je še daleč za našega, bo do takrat že veliko raznih stvari papcal, ne samo banano.
Grem ribico spečt, pa pa