IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
klupko - hehe mislim da je kontra. AT je "malenkost" starejša od mene in emibu in nosi tangice medve pa ne... po moje bol iz tega razloga ker ona nosi konfekcijsko pt. 34/36 medve pa zaradi pridobljenih kil 42
Sej vem da ima par let več, zato jo pa hecam, ker vsakič ko je bilo govora o kakem mečkanju je uletela s pripombo "ja vi mladi.."

kot da je sama že zdavni vn iz tega
Js grem pa jutr zadnjič delaaat...potem pa porodniškaa..zadnje čase sm se čist ufurala, sem rekla da bi lahko delala do poroda

bi kar tam na blagajniškem pultu rodila..malo več placa kot na bolniščni postelji.
No, no, šalo na stran. Moja kolegica je tri dni nazaj povila prelepo punčko 11 dni prezgodaj. Tamala ima več las kot moj dragi.

Mamico so pa šivali in so neki za***ali in je mogla drug dan v operacijsko, šive vn, pa še enkrat zašit.
Me je kar zmrazilo ko sm slišala. Groza.
Baje je bla reva med porodom tako zadeta od maske da je enkrat spraševala v čigavem stanovanju pa je.
Očka je pa pogumno prenesel porod, čeprav je cel čas govoru da ni šans da gre, da bo skup padu pa take. In pravi da mu ni žal, da je res posebna izkušnja. Sploh halje pa copatov je bil vesel.
Zdaj se pa grem namakat. Spet mi je sušilc tako lepo zagreu kopalnico da je škoda ne izkoristit časa zase. Pravijo da je po porodu vse bolj "na leteči" in se še stuširat ne moreš kot se spodobi.
Bo že vidu mamin navihanček...ga bom v košaro stlačla in bo pri meni v kopalnici jaz se bom pa rihtala

Dam mu pleničko čez glavo..da ne bo prehitro spoznal sveta odraslih in kosmatih
Hahahaha...sm se spomnla na eno kolegico ki je rekla da se je šla s tamalo kopat ko je bla dobro leto stara in pravi da je tamala kazala s prstom v njeno mednožje in spuščala zvoke začudenja/navdušenja.
No, no, grem da ne bom pozna.
Pridne bodite pa dobro spite. Meni že ne ratuje več..če spim dobre tri ure na noč...pa še to vprašanje...zbujanje skos, pa bolečine..ma k**nc ga gleda. Zdej k bom na porodniški bom poleg noči še cel dan v postelji. Zaslužim si.