IZVIRNO SPOROČILO: sabri
Kati: jaz sem bolj leva in na tej strani gledam pa sploh ne znam naročit no, daj mi malo pomagaj
. Grem jest zdaj, mogoče bo po zajtrku bolje.
Hej,
jst sem bila v trgovini v BTCju, nisem naročala preko spleta

. Razlog je pa v tem, da je poštnina 25 funtov + nevemkolk še na vsak kg, ki ga naročiš - to je pa MAL too much...
Dopust - jp, 10 dni (2 delovna tedna!) je treba koristiti v tekočem letu in ostalo iz tega leta do konca junija 2011. Če pa kateri ne paše izkoristit dopusta med koncem porodniške in junijem, pa lahko tudi vmes prekine porodniško (samo ne prve 3 mesece), koristi dopust / v vmesnem času vzame porodniško mož (ste vsi doma in greste recimo v marcu na Kanarske otoke

). Samo to pa je treba vnaprej napovedat. No, uradno se da tudi tako, da ima oče recimo 2 dni v tednu porodniško in mama 3 - pa se menjata. Samo to so vse stvari o katerih se za moje pojme moraš dogovorit z delodajalcem. Zakon sicer dopušča vse, ampak nek fer odnos s podjetjem pa tudi moraš imet

.
Jaz sem se odločila koristiti 10 dni pred nastopom in ostalo kasneje. Nekako mi bolj paše, da bomo lahko šli 2011, ko bo dete že "veliko", kam na morje, kot pa da bi se sedaj namesto enega meseca prekladala po sedežni še 14 dni dlje

.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.1.2010 17:29:36 >