Hej,
jaz sem imela to lupinco pri Žigu. Bila zadovoljna

. Mislim tudi, da paše na vse Peg perego vozičke. Obrača se pa Pliko Switch kjer tudi ne rabiš košare, ker se čisto poleže - ima svakinja - priporoča, če ti je všeč PP!
Mehčalec - Žigove cunje sem pomojem ene 3 mesece prala ločeno, brez mehčalca. Potem sem pa vse skup zmetala, se mi ni zdelo racionalno pol prazen stroj prat. Mehčalca pa itak vlijem za vzorec (max 1/3 pokrovčka). Na začetku sem mela unega za dojenčke, zdej pa že lep čas takega, ki mi diši (modri Lenor). Naj dodam, da sušilca nimamo, prav tako pa cunje NE LIKAM! Edina stvar, ki sem jo likala, so bile tetra plenice - pa še to samo 2krat - ko sem videla, da jih ne rabimo za previjanje, ampak le za bruhce, sem pa še to nehala

.
Kislina - ne govorte

. Najbolj me jezi, da me matra po čokoladi... Najbolj mi je pa smešno, da je katastrofalno po jabolkih

Nalivam se z donatom.
Lunanai8 - ej, katastrofa so! Mene so potem še dodatno razjezili, ko sem opazila, da so imeli 1 teden vse 40% off - a tega mi pa niso mogli povedat?!

Mogoče bi pa kej kupla kar so meli. Najbolj mi je bedno, ker sem od njih slišala sicer same pohvale in tudi meni so bile prodajalke fenomenalne! Ne vem kaj je to... Al je recesija al kr neki

Ma una k me je klicala mi je bla ful smešna - me je skor s stola vrglo - mi pravi - a bi šli vi v Gradec po voziček? Ma ja, seveda - čez cesto mi je

. In naslednje vprašanje, če bi po netu naročila. Ma ni problema, povej mi naslov - in pravi, da naj malo poguglam, da bom že našla... SVAŠTA! No sej, kot rečeno - sem našla spletno, naročila pa še 150€ ceneje bo... Samo garancija bo pa šit za uveljavljat

. Upam, da ne bo treba.
Popek - se ne morem veselit lezenja ven, ker imam popkovno kilo in je že ves čas ven zavihan. Ma prav štrli

.
Sicer pa me je dons razveselila ena prjateljica - njen mulček je pri 1,5 mesecu že tako velik, da je začela pospravljat cunje 62 in kupuje samo še 68... Jst pa kupla bodije brez rokavov za poletje št. 56

. Sem se orientirala po prvorojencu, ki je imel ob rojstvu 51cm in 3,3 kile... Ne bom mela nič proti, če bo bratec podobnih dimenzij

.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.1.2010 19:47:01 >