IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
jolcica- moj je nor kar se tiče cunj na črno, kar pa "opreme" pa na zeleno (piin avtosedež, piina marela, dojenčkov vozek želi zelen...) men je pa vojaško zeleno olivno zelena in taka temno zelena ful všeč... no za vozek se še odločava med rjavo ali zelo temno zeleno... imam pa zadnje čase vse več črnih cunj tk d aočitn sem se od mojga nalezla neki....
nas je zgleda kar nekaj takih. meni sta zelena in rjava barva tudi najljubši
j0j,
katy83, sej ti si že 33 tednov noseča.... še mal, pa bo, no ene 4 tedne naj le še počaka. in prav je da ga tako čutiš, jaz sem vse do konca močno čutila, pa sem jih vse prenosila
za
tiana in
pio pikepoke
moj urban - najmlajši, je zadnje dni tudi precej nejevoljen in jokav in tudi čakam, kdaj se bo kaj razvilo...
biba čestitke za izpit
fiška, tale sedež je pa prav super, sam sebe gunca
živepo kaj so to batovci?
apetit, pri meni je odvisno od dneva, kakšen dan bi non stop jedla, spet drugi mi sploh ne paše...
otrjevanje trebuha, pri meni je bilo že prav obupno zadnje dva tedna, sploh proti večeru in sploh ni popustilo, pa še
zgaga me je matrala in še krči so me pričeli grabit, pa še ztekala sem v roke in noge že čez dan, ne samo zvečer. no, zdej sem pa ene tri dni super, ker malo več počivam
drugače sem pa jaz tudi kot ena kokljai n svoja piščeta povsod vlačim s seboj. no, kadar je šola pač ne, imamo uro in se more spat, ampak med počitnicami in poleti pa nam dogaja
kati, čestitke za tečaj in vse najboljše tvojemu otročiču! moja hči izabela ima pa danes 11 let
trojane, upam, da ste tudi tokrat uživale in se najedle krofov še zame
likanje oblačilc... kako ste pridne, že kar zlikano imate in po omarah... jaz se sploh še nisem spravila izbrskat oblekc na plan
toliko mi je uspelo
pa se še kaj javim ob priliki