IZVIRNO SPOROČILO: veselka
jutro,
sej js res ne vem... ta moj 6. čut, upam, da se vsaj tukaj moti...
... tiste, ki ste ali imate pri vaših alergijo in so vaši bili pikasti... a je bilo po celem telesu?
ker učer je Aurora dobila pikice po trebuhu. take male, blede, ne izstopajo iz kože, če me razumete. se pa ne množijo, prej zginjajo. sej panike ne bom nardila. bom še malo počakala ali bo zginlo, drugače pa tud js najprej še tisto malenlkost mlečnega ukinem iz prehrane.
rdeči fleki na rokah, dva na obrazu in na hrbtu, fleki so rdeči, izgledajo kot opeklina, pa koža se dol lušči, zgleda tudi kot hrapavo.
Male pikice so lahko od vročine, če so tudi preveč oblečeni, recimo ko je v jajčki pa v avtu, pa ima bundico gor, dobi po hrbtu male pikice.
Pri meni ni dobival na teži, izredno veliko polivanja. Zdaj po dogovoru P ponovno malo v mojo prehrano dajem KM, ker če se bo pojavilo zraven, potem bo dala napotnico, da se bo res ugotavljalo, če je to alergija na KM. Povedala mi je tudi:" da 100% izločitev KM in jajc ni nujno, da se njemu 100% izboljša, nekaj pa morem tudi gledati na svoje telo, in da te diete tudi niso čisto nedolžne oz. hudičeve." Beljak naj bi bil izredno alergen.
Zanekrat zjutraj malo spijem mleka, dodatne reakcije ni za opaziti, tudi poliva nena bolj. Bomo vidli. So pa lahko to samo prehodne situacije.
Flekov pa se tudi po mesecu dni nismo rešili, razen, da so bolj bledi, hrapavo še je vedno.