iii kok je pa luštkan

Men so najmlajše maškare najbolj cort v teh majhnih kostumčkih
Poročilo o obisku dr.: sva dobila losjon Elocom, s katerim mu moram dvakrat na teden zmasirati glavico. Upam, da bo pomagalo, drugače pa greva nazaj. Je šel pa danes brez kašice spat, je popil samo mleko pri meni. Je bil čisto prekurjen. Pa bo noč spet pestra, ker se ni najedel. No, saj tudi če se naje, ni kaj dosti drugače, samo z boljšim občutkom grem spat, ker mislim, da bomo spali
Sem danes iskala v Muelerju mlečne kašice in so od vseh kašic na polici imeli samo eno kašico brez glutena

Sem bila kar razočarana nad izbiro. Mimogrede...kako pa lahko dovolijo, da je v kašicah za 4 mesece stare dojenčke gluten
Danes smo že dvakrat imeli potres
Me je kar strah it spat. Prejle se je streslo ravno, ko sem Anžeta kopala. Sem pomislila, kaj bi naredila, če bi se začelo fino trest. Bi kar z nagim ven letela
larilu naj se mali čim prej pozdravi
altaja jaz sem sicer naročila pustni kostum. Vzela sem za 6-9mesecev-piše da je do 9kg (čeprav ne vem, kaj imajo kg tukaj veze), Anže je velik približno 64cm, pa mu je ravno prav. Imam občutek, da imajo majhne številke. Naj pove še katera, ki je naročala kaj za oblečt.