Se ni bilo časa odločit za kašico, tak da bo jutri nabavil, če se odločim.... Po sprehodu je sledilo hranjenje, previjanje, igranje, kuhanje... še prebrat nisem imela časa do sedaj.
Js mu še ne bi dala GH, ampak me je obsedel nek strah, da mu mleko ni več dovolj. Se mi zdi, da ne pridobiva več tako na teži. Pa še kadar ni res sestradan, se upira zizi in ga moram prav silit, potem pa kar dosti poje. Danes, ko me je gledal, da jem, se je drl, čeprav je bil prej priden. Ko sem ga vzela v roke mi je pa hotel žlico iztrgat in ko sem jo nesla proti svojim ustom je on odpiral svoje in slina je tekla. Mi ga je hudo gledat. Ko sem nekaj dni nazaj poskusila malo jabolka (frutek) mu dat, je pojedel lepo, nič ni ostalo na slinčku, jeziček umakne in usta na veliko odpre.
Tiste, ki boste same kuhale, a imate domačo zelenjavo? Js mislim tudi večinoma sama delat. Trenutno imamo domač krompir, pod snegom korenje, v zamrzovalniku pa nekaj blitve, bučke in peso ter papriko (za zadnji dve ne vem, kdaj se uvajata). Tudi kakšno jabolko bi se našlo kje, pa borovnice imam zamrznjene.
To riževo kašo sem mu mislila dati v flaško z mojim mlekom, malo, toliko da bi bilo malo bolj kalorično, ker se mi zdi, da je lačen. Tudi zbuja se več ponoči, kot se je prej in zbudi se lačen, ker fajn sprazne zizo, ni samo za cartanje.
Bom še brala, opazovala malega in razmišljala... Če ne bi kazal nobene želje po hrani, bi bilo lažje.