cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrčki 2009* 2.del

clock-img

19.01.2010, 10:47

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

no jaz bom pa bl jasno napisala vprašanje....

moj ma drug teden RD in se zadnje čase ful navdušuje nad mehiško hrano in bi mu kupla kuharsko knjigo o mehiški hrani...pa me zanima če veste za kakšno dobroin vsaj mal preizkušeno

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

19.01.2010, 10:49

clock-img

veselka

pencil-img

1527

zakaj pa rabte te marele...

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

clock-img

19.01.2010, 10:51

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

kere marele zdaj

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

19.01.2010, 10:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

kere marele zdaj

user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz sm za vsak slučaj napisala za obeuser posted image

clock-img

19.01.2010, 10:59

clock-img

veselka

pencil-img

1527

kere marele zdaj

vozičke... če so to vozički user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2010, 11:03

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

kere marele zdaj

vozičke... če so to vozički user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem jo mela skoz na morju da mi ni blo treba vozička skoz gor in dol vozt...mam pa quinny freestyle voziček k velik prostora zavzame v prtaljažniku in da pol k je otrok večji lahk vzameš sam ta voziček marelo k se na manjš zloži

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

19.01.2010, 11:14

clock-img

jullie

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Punce, prosim vas za mnenja pri nakupu marele (zlasti tiste, ki ste marelo nedavno uporabljale).  Do sedaj smo imeli 2 Plikomatic in eno še enostavnejšo, vse od Peg Perego (ampak od tega je najmanj 11 let). Anitka, Larllu, Dolenjka, Dreja79, JaLuCa ...
Hvala

saj z marelo se ti še ne mudi...jaz sem jo mela sam na morju in je bla kr ena iz BC in mi je bla dobra čeprav je bla ene 40 eurov. Tko da jo bom  v bistvu zdaj prvič kupovala,če jo bom. Mi je pa všeč quinny zapp sam se ne dat naklona dol,tko da je druga možnost moon voziček,isti kot zapp sam naklon gre dol,glih zdaj je v akciji v BC

..js mam tega moon-a, samo 4-kolesnika in sem zelo zadovolja.. sem isto hotela zappa, pa ga zaradi naklona nisem..je vseeno fajn, če ti otrok zaspi..

clock-img

19.01.2010, 11:18

clock-img

JaLuca

pencil-img

478

v mojem avatarju vidite moje 3 zlate sončke: Andraža, Jasno in Lucijo

clock-img

19.01.2010, 11:20

clock-img

jullie

pencil-img

665

ko že govorite o marela - dežnikih me zanima kje se kupi taka črna ''ponjava'', ki res da senco..pri nas v pikapolonici je nimajo niti niso vedle ženske o čem govorim user posted image ..v BC še nisem gledala..

clock-img

19.01.2010, 11:25

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

hudoooooooooooooo

jaz sem bila prepričana da se pogovarjmo o marela vozičkih (zložijo se kot marela, zato se tako reče) user posted image user posted image user posted image pa tut slikce smo take limale gor user posted image

tudi jaz sem tko mislila....user posted image

Joj, sem se nasmejala zaradi teh marel user posted image user posted image user posted image
Se zgodi, če se pa enako reče user posted image .
Hvala vsem za nasvete, komentiram kasneje, se mi je med branjem porodilo veliko idej, zdajle je mali končno zaspal in grem kaj naredit. Ko se naveličam, pa pridem nazaj.

clock-img

19.01.2010, 11:56

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Punce, prosim vas za mnenja pri nakupu marele (zlasti tiste, ki ste marelo nedavno uporabljale).  Do sedaj smo imeli 2 Plikomatic in eno še enostavnejšo, vse od Peg Perego (ampak od tega je najmanj 11 let). Anitka, Larllu, Dolenjka, Dreja79, JaLuCa ...
Hvala

saj z marelo se ti še ne mudi...jaz sem jo mela sam na morju in je bla kr ena iz BC in mi je bla dobra čeprav je bla ene 40 eurov. Tko da jo bom  v bistvu zdaj prvič kupovala,če jo bom. Mi je pa všeč quinny zapp sam se ne dat naklona dol,tko da je druga možnost moon voziček,isti kot zapp sam naklon gre dol,glih zdaj je v akciji v BC

..js mam tega moon-a, samo 4-kolesnika in sem zelo zadovolja.. sem isto hotela zappa, pa ga zaradi naklona nisem..je vseeno fajn, če ti otrok zaspi..

ooo super ena iz prve roke...user posted image men je sicer zapp ful lep k ma ful barv sam hudič k se naklon ne štima...in sem zdaj tega vidla in je ful lep sam barv majo bl mal user posted image al je pa to sam pr nas tko...kje siga pa kupla

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

19.01.2010, 12:10

clock-img

jullie

pencil-img

665

..v BC.. imam pa rdečega.. pa trikolesnik se po moje bolj zloži kot ta moj..samo user posted image ni hotel trikolesnika.. vozi se pa ful fajn..

clock-img

19.01.2010, 12:11

clock-img

vila MaLiNa

pencil-img

941

Hoj,

tako hitro klepetate, da sem se še sama zamuštralauser posted image ,

Meni je pa ta marela všeč: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192511 Ima katera kakšno mnenje?
Senčnik pa imamo ta: http://soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml Sprobali ga še nismo, so pa prijatelji ful navdušeni.

Larilu ti kar limaj desce. So fajn za pogledatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2010, 12:16

clock-img

vila MaLiNa

pencil-img

941

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Še nekaj dobrodošlih nasvetov

Namesto jutranjega dojenja oz. stekleničke nadomestka za materino mleko lahko otroku postopoma do trikrat na teden ponudimo kruh z margarino in skodelico nadomestka za materino mleko. Zvečer mu lahko občasno namesto žitno-mlečne kaše ponudimo kruh, skodelico nadomestka za materino mleko in sadje.

Bety to ne leti nate ampak na tale članek. Zanimivo se mi zdi to, da pravijo, da če imaš mleko pač dojiš. Zakaj bi potem moral materino mleko zamenjati z AMuser posted image . Meni se zdi škoda denarja in časa. Pa margarina ni dobra za te male želodčke, vsebuje same nasičene maščobne kisline. Mogoče je dobra samo zato, ker je tako težka in zapolni trebušček in črevo za dlje časa, da se tebi ni treba ubadati z naslednjimi obroki.

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 19.1.2010 12:17:09 >

clock-img

19.01.2010, 12:16

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Tole sem prej mislila http://www.ringaraja.net/slike/kp/4368/v_Pepeny_2(1).jpg

Sem imela delo z obemi dojenčki ki jih imam doma, pa mal je blo za skidat user posted image user posted image Komaj čakam da se ju3 zbudim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

19.01.2010, 12:18

clock-img

vila MaLiNa

pencil-img

941

Sem imela delo z obemi dojenčki ki jih imam doma, pa mal je blo za skidat user posted image user posted image Komaj čakam da se ju3 zbudim user posted image

Moje sožaljeuser posted image .

clock-img

19.01.2010, 12:25

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

ti se kar norca deli iz mene, sej boš vidla enkrat kako je to, k imaš čez noč še enga dojenčka v bajti, proti svoji volji user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

19.01.2010, 12:27

clock-img

veselka

pencil-img

1527

mah isto po moje. sej ščiti od strani, če ti pa v vozek sije, nimaš pa si s tem kej pomagat. pa še skuha se ti spodi dete. al se motim o vsem tem.

< Sporočilo je popravil veselka -- 19.1.2010 12:28:53 >

clock-img

19.01.2010, 12:29

clock-img

vila MaLiNa

pencil-img

941

ti se kar norca deli iz mene, sej boš vidla enkrat kako je to, k imaš čez noč še enga dojenčka v bajti, proti svoji volji user posted image user posted image

Sej zato pa zelo sočustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej bom pa raje tiho, da res ne bo še kaj moj pokasiru in bil domauser posted image

clock-img

19.01.2010, 12:31

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

mah isto po moje. sej ščiti od strani, če ti pa v vozek sije, nimaš pa si s tem kej pomagat. pa še skuha se ti spodi dete. al se motim o vsem tem.

vseen bolj zaščiti kot dežnik če mene vprašaš, paše če veter piha user posted image Ne, nič se ti ne skuha otrok, sej imaš valda kako špranjo kje v vozičku user posted image No ja, še nisem slišala kakih kontra pripomb na to temo, pa smo s Taro in ostalimi februarkami poleti ogromno vozičkale, tudi v Dalmaciji in ni bilo pripomb user posted image

clock-img

19.01.2010, 12:31

clock-img

vila MaLiNa

pencil-img

941

Ta senčnik je kar dolg in pri prijateljih sem videla, da sonce vsaj do otroške glavice ne pride. Začuda tudi vroče ni bilo v vozičku, pa čeprav sem pričakovala, ker je senčnik črn. Kako se bo pa pri nam obnesel bom pa videla spomladi.

clock-img

19.01.2010, 12:48

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Sej zato pa zelo sočustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej bom pa raje tiho, da res ne bo še kaj moj pokasiru in bil domauser posted image

ja, lepo se obnašaj, ker drugač pridem zdele k tebi na obisk - z valjarjem user posted image

clock-img

19.01.2010, 12:57

clock-img

Mož*

pencil-img

1146

Hvala

A ti boš že marelo kupovala user posted image

Ja.
Danes sem naročila novi Maxi Cosi Toby 2010, (coloured snow white), pride v roku do dveh mesecev (sem te poslušala pri izboru, najlepša hvava). Malega sem danes v BC tulečega iz lupinicere prestavila v Tobija, pa se je takoj režal ot pečen maček (ne vem, a prodajalki, a stolu).

Ogledovala se si marele: Peg Perego, pa BB Welt, model Kiss, pa Chicco (ta mi je bila všeč), pa Mc Laren, pa Mother Care, pa Hauck, skratka oblezla sem pol BTC-ja.
A zakaj gledam marele? Ker imam gromozanske tehnične težave s transportom, ker stalno menjam avtomobile. V mojega RAV-a ali kombi gre karkoli; ko pa so mi za vikend pustili BMW1 (er sta šla RAV in ombi na teren), sem skoraj doktirirala, kako spraviti v avto podvozje: sem snela vsa kolesa, pa torbo, pa od avta polico odmontirala, pa sedež na pol podrla. Pri tem da sem imela samo lupinico (če bi imela lupinico in še cel voz, bi nekaj ostalo domauser posted image user posted image user posted image ). Sem pa stalni prevoznik.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

clock-img

19.01.2010, 13:03

clock-img

barika

pencil-img

6448

Hvala

mclaren, moonfit, quinny, mutsy spider (ta je waw lep in pe bolj drag).
odvisno a hočeš 3 ali 4 kolesnika.

clock-img

19.01.2010, 13:08

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

dolenjka se pa vid kdo ma pr vas kontrolo v bajt...pr vas mora tvoj govort da je po štengah sam padu user posted image  user posted image  

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem