23.01.2010, 20:00
594
je dost placa...no da vidš kak zgleda
smo pa mel not Nika tud pri 13 mesecih v kombinezonu
no kengurujčka se sploh ne vid
Super, že komaj čakam, da bom lohk pa zdej res šla na Debca. Dereze sem si pa tud učer kupila
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

Danes bi pa Larilu mogla 1x na uro tele bejbone limat, da sploh budna ostanem do večera
In to je trajal do 3h, ko se je Maks zbudil, tko da sem ga podojila, pol se je posral
ne sprosti in joka
Moja tašča bi otroke sam futrala. Sam, da mal javskne, je njen komentar, če je lačen
. Zdaj k je tamal še na zizi, je pa čist nemočna, ker mu ne more dat nč zajest. Sem prepričana, če bi že kaj druzga jedu, da bi ga pitala v tisti uri in pol ko naju ni bilo, da bi že skor bruhu.
Dvakrat sem ga dala nazaj v posteljo, pol je pa kar pr men ustal. Pa še mene je neki med lopaticami usekal, sam da se obrnem, me zaštiha, da mi kar dih vzame
. Ponoč k sem Matica mogla vzet ven iz postelje, sem že mislna, da ga sploh ne bom mogla, k sem čist zablokirala
. Ne bom imela nič proti, če se to še kdaj ponovi...
, moj dragi pa tudi
. Sej sta super in vse, ampak če Sari ne odgovarja ji pač ne! In tako kot praviš ti: Še prehitro gre čas...
probala Saro uspavati po metodi, ki se jo opisuje v knjigi: Spi, dete spi. Pa sva prej obupala... Se je preveč drla, pa se nikoli toliko ne dere. Če le rata se držim antikinega nasveta - da jo mirno položim v posteljico in ponavadi kar sama zaspi.
. Upam, da bosta imeli vsaj danes mirno noč
.
Naš Miha je tud pr babi spal. Tko kot sem napisala živimo nad njo in se je Miha zmenu, da bo vsak petek pr njej spal. in tko zdaj prakticirata že nekaj časa.
vsaj neki.če je bla že noč slaba...ah bo že, sam dans naj ne hodijo preveč blizu mene ker lahk grizem
Otrok rabi nočni spanec in takoj ko padejo prvi znaki zaspanosti gresta spat - oba. Red mora bit, tudi moji so ga imeli pri meni in se je lepo obrestovalo. konec koncev si to zaslužijo