IZVIRNO SPOROČILO: altaja
baby blue gre na obalo, mi trije pa konec februarja za en teden v Bovec. Bambina23, če se ne motim si ti tam doma.. Lahko bi se na kakšni kavici dobile...
Mali spi, zdej pa rokooooomeeeet
...
jutro
ja altaja ti kar prid na kafe, sicer pa sem doma v Kobaridu, ampak če ne boš morala pristi pa lahko tudi do Bovca pridem jaz. ti bom na zasebno poslala številko da se boma lahko dogovorile za kavo.
drugače je Jaka imel virozo, trenutno je zaprti in sma dobila neko odvajalo...zaenkrat še ni učinka.
glede GH sma midva probala, sem kupila v lekarni, ker tle zlo ke dobiš,če glih ne greš v Ng. sem mu vzela novalak, in finta je v tem da se sploh to mleko ne meša z vodo ampak samo z svojim mlekom ali od novalaka. no naš mali še ni pripravljen na gosto hrano, je vse ven spljuval. tako da bom sedaj samo dojila do 6 meseca in potem ko bo pripravljen boma začela uvajati.
drugače sem bol malo tu, je izpitno obdobje in se učim, jutri imam izpit v lj, drugače pa vas kar redno probam brati, dobiš dosti koristnih nasvetov in informacij.
spanje..Jaka čez dan še kar spi, zaspi nekje ob 10...pa tam do 11 te se podojima previjema in grema ven, in potem spi nekje do 14. in pred kopanjem še zaspi nekje za 1 uro med 17-18.
zvečer ga tud mi navajamo da se spi pred 20 uro včas nam prej rata včas kasnej.
včeri pa je tudi prvič sam zaspal čez dan v postelji in to brez kakšnega dretja vrtiljaka, kar zaspal je..

no grem dalje se uči pa malega mal pogledati kaj dela