cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarski sončki 2008 3.del!

clock-img

17.03.2010, 09:12

clock-img

listek1

pencil-img

834

dan,

mi smo tudi še med živimi in tako kot ostali smo tudi mi spet zboleli. David je mel 1 teden po 40 vročine, bronhiolitis s sumom na pljučnico, na koncu pa še hudo vnetje ušes. Smo letali od dohtarja do dohtarja, tudi na Jesenicah smo bili, ampak smo šli HB domov. Tudi jest sem bla na urgenci, ker me tako trebuh boli, da ni več res in sem fasala neko vnetje, tako, da sem pristala na antibiotikih. No, ampak, zdej smo se nekak pocajtali in upam, da tako ostane. David je sedaj v varstvu, jest pa končno v službi. Paše mal it med ljudi user posted image

Dolenjka, za pediatrijo pa sploh ne vem kaj naj rečem. Sem bla tko žalostna, ko sem brala poste kaj se vam je dogajalo. Upam, da je Maks boljše in da vas tele bolezni počasi pustijo pri miru. Mam pa naslednji četrtek pregled, pa če boš pri volji in če boste seveda zdravi, se lahko dobimo na kakšni kavici.

Buči - tebi pa tudi želim, da vas tele bolezni počasi pustijo pri miru.

Jencili - tudi vi se čimprej pozdravite.

Vsem bolančkom, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 09:44

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Dan user posted image

Listek, pa ne morem verjet da vas bolezni ne pustijo na miru user posted image Naslednji teden imamo v planu biti zdravi, pa vse naslednje tudi user posted image , za četrtek planov nimam, bi se pa dobila nekje, kjer se lahko zunaj vsedeva, da lahko še Maksa seboj pripeljem user posted image

Mimo grede:Maks spi še od včeraj od 20h user posted image user posted image user posted image Včeraj je spal od 20h do 8.15, danes pa že pretirava. Verjetno se vam sanja kakšne joške imam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

17.03.2010, 09:49

clock-img

listek1

pencil-img

834

dolenjka - sej tam pred supernovo majo tud zunaj ane? Če ti seveda odgovarja lokacija? user posted image  Maks, zgleda rabi se spočit po vseh teh naporih user posted image

clock-img

17.03.2010, 10:10

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ja Listek, čist ok bo tam zunaj pred supernovo user posted image

Maksa sva pa kar zbudila, ker mora jesti user posted image Včeraj pri P je imel "samo " še 7900 g, pa že krepko nad 8 kg smo bili user posted image No sej, HB da je imel zalogo, se mu zdaj to nič ne pozna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

17.03.2010, 10:25

clock-img

listek1

pencil-img

834

no super user posted image  se pa še definitivno slišiva.
maks bo pa dobil nazaj tiktak boš vidla. Sej je David tud zdele mal shujšal, ker je zelo malo jedel, pa še 5 nam prihajajo ven. Ena je že čist zuni, ena napol, dve bosta pa kmalu user posted image  No, zdej pa spet normalno je, ko je prišel k sebi. aja, pa z Oskarjem sta ful prjatla user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 21:20

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

midva sva doma...stanje se počasi izboljšuje..
sem pa tako utrujena, da grem zdele direkt v posteljo..

kaj več pa vam jutri napišem

Nočko!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

18.03.2010, 11:16

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

user posted image user posted image user posted image Akcija..... prijaveeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...

Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih

Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci)

Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....

Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

Pinići (2+2)
Blazići (2+2)
Februarkići (2+2)
Blackyći (2+1)
Bucići (1+Mlekarnar+2)

clock-img

18.03.2010, 11:39

clock-img

misar

pencil-img

1892

Prijava na piknik user posted image

se pravi jaz pa eden še skrit (upam, da bo takrat še skrit) + privesekuser posted image in Lana

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

18.03.2010, 15:03

clock-img

itata

pencil-img

2382

midva z Jakobom tudi prideva, za gospoda pa še ne vem user posted image

www.pravni-nasvet.si

clock-img

18.03.2010, 17:50

clock-img

buči

pencil-img

4367

Dan. Sem vas prebrala, vas pozdravljam, šibat delat.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

18.03.2010, 18:32

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Dan!

Pri nas nič novega, vse po starem, otroci rastejo in mi kravžljajo živčkeuser posted image Blaž je bil danes turbo priden ponoči, je spal 11 ur v kosuuser posted image ampak namesto da bi se jaz naspala, se itak nisem ker me muči user posted image se bom pa drugič...
Grem princa umit, potem bejbi večerjo, skopat in po hitrem postopku oba šlafenuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

20.03.2010, 06:43

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

danuser posted image

sem prišla sam pozdravt, pa nas mal iz zadnjih strani potegnit. drugače sploh ne bom več naše teme našla user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

21.03.2010, 16:17

clock-img

buči

pencil-img

4367

Dan. Je že skoraj konec vikenda, jaz pa utrujena. Tilen spet kreha. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

22.03.2010, 13:30

clock-img

misar

pencil-img

1892

dober dan

sem rekla, te februrake niso za nikamoruser posted image , prvič nobena se ne javi, drugič, če pa se pa samo o obsedenem stanju poročajo.

mi smo zaenkrat v redu, v tem času smo mel en krajši prehlad, rotavirus, ki ni bil pretirano kritičen- no najbolj je bil bogi ati, kot vedno moški user posted image user posted image

sicer pa, če potrkam, smo zdravi. v varstvu je sicer ena deklica zbolela za virusno pljučnico, zdaj vsi čakamo, kaj se bo iz tega izcimilo. upam, da nič.

vikend je bil super, pohajkanje, šoping, včeraj kopanje...

moj trebušček raste, sem že štartala 28 teden, tako, da si predstavljate, da sem že kot slonica user posted image  če še nisem omenila, bomo tokrat imeli fantka- tako pravijo mati G. počutje je super, le tu in tam me matrajo hormoni da je joj. saj veste, preobčutljivost na moške user posted image

sicer pa nimam kaj več za dodat

bolančki pozdravite se, še malo, pa bo taprava pomlad, pa bo spet manj bolezni.

držite se

lep dan vsem

clock-img

22.03.2010, 13:33

clock-img

misar

pencil-img

1892

IZVIRNO SPOROČILO: misar

dober dan

sem rekla, te februrake niso za nikamoruser posted image , prvič nobena se ne javi, drugič, če pa se pa samo o obsedenem stanju poročajo.

mi smo zaenkrat v redu, v tem času smo mel en krajši prehlad, rotavirus, ki ni bil pretirano kritičen- no najbolj je bil bogi ati, kot vedno moški user posted image user posted image

sicer pa, če potrkam, smo zdravi. v varstvu je sicer ena deklica zbolela za virusno pljučnico, zdaj vsi čakamo, kaj se bo iz tega izcimilo. upam, da nič.

vikend je bil super, pohajkanje, šoping, včeraj kopanje na Dobrni...tamala uživa v vodi 300 na uro. sploh je nisva mogla ven spravituser posted image . sicer je pa prava čvekulja ratala, to ni res, kakšne ti pogrunta. zadnjič je nakurila eno neumnost, pa ji moj reče:'''' Ti si prava čipka čopka!''''. pa ona izjavi: ''''nisem čopka! lubička sem!'''' (jo ljubkovalno kličemo lubička)

moj trebušček raste, sem že štartala 28 teden, tako, da si predstavljate, da sem že kot slonica user posted image  če še nisem omenila, bomo tokrat imeli fantka- tako pravijo mati G. počutje je super, le tu in tam me matrajo hormoni da je joj. saj veste, preobčutljivost na moške user posted image

sicer pa nimam kaj več za dodat

bolančki pozdravite se, še malo, pa bo taprava pomlad, pa bo spet manj bolezni.

držite se

lep dan vsem

clock-img

22.03.2010, 13:34

clock-img

misar

pencil-img

1892

user posted image user posted image hmmm kaj sem zdaj to ustvarila user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 18:09

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

user posted image misar za user posted image user posted image

sine kliče, hči se mi obeša za vrat... tako da adijouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

22.03.2010, 18:52

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

Picknik za Februarske soncke 2008 !!!

Lokacija: Gradisce nad Sticno (Lavriceva koca)..... isto kot lansko leto...

Kdaj: nedelja 23.05.2010, prihod od 11te ure dalje.... POMENI TUDI ob 15ih

Hrana: mesano meso, postrvi, sladoled.... (tudi hrenovke za Buci)

Pijaca: borovnicke, snops, pir, cvicek....

Prijave zbiram jaz.... in sicer rabim stevilo oseb, npr. Buci+Mlekarnar+otroc.... ter naprosam za prijave do 15.05.2010.... tko da stric Maks ve koliko bo pekel....

Pinići (2+2)
Blazići (2+2)
Februarkići (2+2)
Blackyći (2+1)
Bucići (1+Mlekarnar+2)
misar (2+1+skriti fantek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
itata (1+1.... + okupator pod vprasajem)

clock-img

23.03.2010, 15:15

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.... user posted image user posted image user posted image

....a na pickniku bo tud tko tih..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 17:41

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.... user posted image user posted image user posted image

....a na pickniku bo tud tko tih..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bo neuser posted image user posted image

kaj čmo za rač. viset_, ko je pa takoooooooo lepoooooooo zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

24.03.2010, 13:57

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Larisa ravno spi, Blaž se igra, kosilo se itak kuha, tako da mam svojih 5 min user posted image itak nič novega pri nas, le to da smo začeli zadaj za hišo zemljo štemat ker je kot beton in jo vozit stran, da bo (upam da kmalu) tam stala garažauser posted image čez kakšno leto bomo pa še pozidali en štuk (zdaj ni €user posted image ) in bosta prišli 2 novi sobiuser posted image tako da bosta imela vsak svojouser posted image ena bo pa še ostala za vsak slučajuser posted image ma samo da se je začelo delat, že to je nekajuser posted image se pa danes hiša kar trese, zgleda pa da Larisi to pašeuser posted image user posted image no pa da jo še pohvalim - tudi ponoči je že suha, plenička vedno suha, še do konca tedna počakam, potem bojo pa tudi ponoči že sp. hlačkeuser posted image user posted image pridna je!user posted image

Tako, zdaj pa še kaj narest, da gremo potem spet na sončkauser posted image

Papa!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

25.03.2010, 08:18

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Jutro, mamice!

Vsem vam želim en prav lep poseben dan, izkoristite ga maksimalno, naj bo nepozaben!
Čestitke ob materinskem dnevu! user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

25.03.2010, 17:56

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Dan!

misar, čestitke za user posted image ! Pa boste tudi vi imeli par user posted image !

februarka, tvoja Larisa je pa res pridna, ker je že suha. Mi še nismo niti štartali user posted image . Ma zdaj ko se bo ogrelo, bodo šle tudi pri nas plenice ven!

Pri nas ni pa nič posebnega. Trenutno smo zdravi in upam, da tako tudi ostane. Le jaz hodim 2x tedensko v Novo Gorico na tečaj računalništva, pa imam zato manj časa.

clock-img

25.03.2010, 20:23

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

.....mi smo pa vsi zdravi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , razen to da oba podmladka kasljata... user posted image user posted image user posted image ... to pa ni nic v primerjavi z Bolnico Franjo.... , ki smo jo dali skozi..... user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2010, 20:25

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

...Februarka... hvala na cestitkah ob "nasem danasnjem prazniku".... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem