cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke XI. del

clock-img

08.02.2010, 22:15

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Punce grem z dragim tv gledat. Nočko.

clock-img

08.02.2010, 22:18

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nočko tasa in marta.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

08.02.2010, 22:25

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Grem jaz tudi v posteljo.

Nočko vsem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

09.02.2010, 08:14

clock-img

vitabella

pencil-img

759

dobro jutro!

no dobro, mi imamo katastrofalno noč, se je mala enih 4x zbudila in jokcala, ob petih pa sem jo šla še sprevit, ker je bla pokakana prek in prek. ampak sem že prišla k sebi, ati je v službi, mala pa spi ...user posted image razmišljam kaj bi jo lahko mučilo, mogoče zobki?

clock-img

09.02.2010, 08:19

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutrouser posted image

vitabella, za neprespano noč user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, mogoče so pa res zobki na vidikuuser posted image

Mi pa smo hb (trkaam) spali od 21h do 7huser posted image

clock-img

09.02.2010, 08:21

clock-img

vitabella

pencil-img

759

pridna pridna timeja! kako ste preživeli praznike?

clock-img

09.02.2010, 08:22

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

pridna pridna timeja! kako ste preživeli praznike?

včeraj smo imeli obisk, tak da kaj ekstra kulturni nismo bli (beri: nismo šli na kako proslavo)user posted image Kulturni pa smo bili - v smislu vsakodnevne rabe besedeuser posted image

Ja, zaj sem pa res zabluzilauser posted image

Kak ste pa vi preživeli praznike?

< Sporočilo je popravil rina22 -- 9.2.2010 8:23:24 >

clock-img

09.02.2010, 08:46

clock-img

vitabella

pencil-img

759

če ti po pravici povem mi je minlo tako mimogrede .... brezveze, zapravljam čas popolnoma nekvalitetno ... vsako leto mi je žal da ne gremo kam, ko pa majo itak vsepovsod zastonj pa bi res lahko kaj vidli, pa otrokom ne škodi ... bli smo pa drugače na parih obiskih in je blo luištno user posted image

clock-img

09.02.2010, 08:54

clock-img

rina22

pencil-img

3754

če ti po pravici povem mi je minlo tako mimogrede .... brezveze, zapravljam čas popolnoma nekvalitetno ... vsako leto mi je žal da ne gremo kam, ko pa majo itak vsepovsod zastonj pa bi res lahko kaj vidli, pa otrokom ne škodi ... bli smo pa drugače na parih obiskih in je blo luištno user posted image

Glavno, da ste se meli fajnuser posted image Za proslave bo pa čas, ko user posted image malo zrasejo user posted image

clock-img

09.02.2010, 08:58

clock-img

vitabella

pencil-img

759

ja to si vedno govorim .... sma pa z mojim doma včeraj igrala kviz znanja in sem ga premagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 08:59

clock-img

rina22

pencil-img

3754

ja to si vedno govorim .... sma pa z mojim doma včeraj igrala kviz znanja in sem ga premagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooo, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se tudi jaz rada gremuser posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 08:59

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Jutro punce.user posted image

clock-img

09.02.2010, 09:00

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ooooo, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se tudi jaz rada gremuser posted image user posted image

Jaz tudi. user posted image Ampak je bolj redko priložnost. Ko bo Tinej večji upam, da ga bom navdušila za razne družabne igre.user posted image

clock-img

09.02.2010, 09:03

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutro, martauser posted image

tudi jaz računam na to, da bom timejo navdušila za družabne igreuser posted image upam, da nama uspeuser posted image

clock-img

09.02.2010, 09:18

clock-img

vitabella

pencil-img

759

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jutro, martauser posted image

tudi jaz računam na to, da bom timejo navdušila za družabne igreuser posted image upam, da nama uspeuser posted image

enako!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se midva ful rada igrama user posted image

clock-img

09.02.2010, 09:18

clock-img

rina22

pencil-img

3754

smo že 3 user posted image komaj čakam, da bo še timeja tak zagreta za touser posted image

clock-img

09.02.2010, 09:21

clock-img

vitabella

pencil-img

759

ja mi se bomo sigurno igrali user posted image sam meni včasih čas tako ugre, da mi je pol kar žal. se je treba kar zraven spravit in se igrat. in katera igra je vama od vseh najboljša?

clock-img

09.02.2010, 09:24

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jaz se že dolgo nisem nič šla. ker ko sem bila user posted image , sem letala na fax in urejala stvari za user posted image , zdaj pa imam polne roke s timejo.. Ko pa je čas, pa se rada grem remi, enko, človek ne jezi se, monopoli, kviz, labirint...user posted image user posted image user posted image

najboljša pa ...... vse so mi superuser posted image ne morem se odločit - odvisno od razpoloženja.

pa tebi?

clock-img

09.02.2010, 09:30

clock-img

vitabella

pencil-img

759

ja isto.... sam če je družba pa mi je activity zakon user posted image to je una igra, ko moraš al razlagat, al pantomimo-kazat al pa risat. partner pa uganjuje. poznaš?

clock-img

09.02.2010, 09:33

clock-img

rina22

pencil-img

3754

ja isto.... sam če je družba pa mi je activity zakon user posted image to je una igra, ko moraš al razlagat, al pantomimo-kazat al pa risat. partner pa uganjuje. poznaš?

sem že slišala zanjo, pa prejšnjič sem jo gledala, da bi jo sestrični za roj dan kupla, igrala pa še je nisemuser posted image sliši se pa zanimivouser posted image bo treba probatuser posted image

clock-img

09.02.2010, 09:39

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Jaz bi se to ful šlauser posted image ampak mojemu pa ni všeč. Največkrat igramo enko, detektiva (ko sva sama), kludota, remi, monopoly,...pa tudi kviz včasih.

clock-img

09.02.2010, 09:45

clock-img

vitabella

pencil-img

759

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz bi se to ful šlauser posted image ampak mojemu pa ni všeč. Največkrat igramo enko, detektiva (ko sva sama), kludota, remi, monopoly,...pa tudi kviz včasih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to nas ohranja mlade, pa otroka v nas...za cluedo sem že slišala da je dober, pa to se lahko igra v dvoje?

clock-img

09.02.2010, 09:47

clock-img

rina22

pencil-img

3754

naslednji teden pride od mojega brat na počitnice - takrat nam ne uidejo družabni večeriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 09:50

clock-img

vitabella

pencil-img

759

še hodi v šolo? študira?

clock-img

09.02.2010, 09:51

clock-img

rina22

pencil-img

3754

v 9. razred hodiuser posted image

ta, ki pa še trenutno skupaj stanujemo, pa v 3. letnik. sicer bi mogo v 4., ampak mu lani ni blo do učenjauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem