writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

31.01.2010, 07:46

clock-img

Anonimen

jutro

clock-img

31.01.2010, 08:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

smo po zajtrku še kavica pa bo.

Maj gre spat potem po kosilu bomo šli pa vsi ven na snegeca kidat in se igrat user posted image

clock-img

31.01.2010, 08:23

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

žurerji se po dveh dneh konno javljajo user posted image Sva bla včeraj oba z mojim tko razštelana, da sva lahko sam tv buljila pa občasno otroka zabavala. Pa še to bolj za silo. Je blo fajn it mal ven, se ga napit user posted image

Aja, sestrična je pa rodila, že v četrtek user posted image Je blo vse ok, se je že kmalu po porodu sprehajala. Glede na to,da je ona meter pa čevap,mali je bil pa čez pol metra, je to super user posted image

Danes pa itak nikamor ne moremo, ker je sneg. Sam do štacune se bom morala zapeljat, ker nam je že mal stvari zmanjkal....

clock-img

31.01.2010, 08:36

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

Pri nas nič novega... user posted image

clock-img

31.01.2010, 08:58

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Dobro jutro! Spala sem user posted image . Se je Nike samo dvakrat zbudila in sem se naspala. Sem na hitro nekaj prebrala, zdaj pa grem pospravljat. 

clock-img

31.01.2010, 09:04

clock-img

majuška10

pencil-img

554

Hasta manana bejbe!
spali za en k... in sem že prav fouš tistim ki spite dobro.... kdaj bom jst dočakala ta srečni dan... če ga bom splohuser posted image

clock-img

31.01.2010, 09:06

clock-img

majuška10

pencil-img

554

user posted image

evo, častim kavo vsem zgodnjim ptičkamuser posted image user posted image

clock-img

31.01.2010, 09:15

clock-img

Anonimen

ooooooooo kavica njami si jo grem skuhatuser posted image

sem sama
N. spi druga rundauser posted image
T je šel pa z atijem na tečaj smučanjauser posted image
tak da jz trenutno uživamuser posted image   aja drugače sem pa pokonc že od 6huser posted image

clock-img

31.01.2010, 09:23

clock-img

majuška10

pencil-img

554

razočarana, superuser posted image user posted image
pr nas pa tata spi, midva pa razgrajava , ampak bi z veseljem še kakšno kitico odkinkala...user posted image sej mogoče bo šel T. nazaj spančkat

clock-img

31.01.2010, 09:27

clock-img

Anonimen

eh pr nas je N. že pokonc pol ure ima dovolj, ji grem zajest naštimatuser posted image

clock-img

31.01.2010, 09:33

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Zarja je spala od 20ih do 7ih.

Majana....mogoče bo zdaj tut tvoj bučko spal boljše. Vi greste nekako za nami user posted image

Zdej pa gremo.

clock-img

31.01.2010, 09:54

clock-img

majana79

pencil-img

8822

uf maja iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

srečno pa uživejte!

clock-img

31.01.2010, 09:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

MAJA lepo se nasmučajteuser posted image

Maj še spi...že 2 ure...T in ati sta že nekaj kidala,zebe pa kot user posted image zunaj user posted image .Popoldne upam da bo dokaj lepo.

clock-img

31.01.2010, 10:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

uf, 2 uri... user posted image pobožne sanje

J. je imel pa danes zjutraj čist lahko pleničko user posted image je lulal, ampak ne tolk k ponavadi

a me mora kej skrbet??

clock-img

31.01.2010, 10:22

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Helou!

Zlikala sem VSE!user posted image Sej po dveh letih bi pa že lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaka ima prehlajene učke- je moj šel na metelkovo po recept. Zdele pa burek prinese, pa kavico iz trgovine. Jo je zmanjkalo. Zunaj je pa tako lepouser posted image Bomo šli na en lep sprehod...

clock-img

31.01.2010, 10:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
uf, 2 uri... user posted image pobožne sanje
J. je imel pa danes zjutraj čist lahko pleničko user posted image je lulal, ampak ne tolk k ponavadi
a me mora kej skrbet??

nič naj te ne skrbiuser posted image

Moja je pa takoooo težila. Madonca! Ene dvakrat sem še šla u sobo in jo pokrila, pol se mi pa ni dal večuser posted image Je omagala.

clock-img

31.01.2010, 10:24

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

majana, pomoje ni panike. Naš ima tut včasih čist lahko pleničko zjutraj...sploh, če je ponoči manj pil. Če se dobro počuti, pomoje ni razloga za paniko.

jst sm pa kr za ene pol urce oddremala, medtem ko se je mali na tleh igral. Se še kar nisem naspala od petka user posted image

clock-img

31.01.2010, 11:34

clock-img

Anonimen

jutro. spala do 11h, zdaj poslušam očitke.
glava me je bolela do konca, trebuh prav tako,... zdaj sem okej. moč pozitivnih misli in tablet.

evo, zdaj sem pa spet mama.
grem barvat!

clock-img

31.01.2010, 12:24

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

M. je bolan user posted image včeraj je zakuhal, zadelan nos, kašelj... bo že. sem mu zvečer in ponoči dala svečko, da je spal... pa še bruhal je ponoči. če jutri ne bo bolje, moram poklicat P.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

31.01.2010, 12:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Mala dva spita...kosilo se kuha,jaz pa malo lenarim.
Snežit je nehalo...

majana zarad pleničke naj te nič ne skrbi tud pr nas je časih ful mokra včasih pa tud samo enkrat.

flaska si bila pridna user posted image
In za J. da se mu pozdravi oko user posted image user posted image user posted image

ktja uou si pa res dolgo spala user posted image ...aja pa ne da ti očitam user posted image
Super tudi jaz bi...sem pa do 7h ker je moj vstal drugače bi pa mogla ob 6h user posted image

clock-img

31.01.2010, 12:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

M. je bolan user posted image včeraj je zakuhal, zadelan nos, kašelj... bo že. sem mu zvečer in ponoči dala svečko, da je spal... pa še bruhal je ponoči. če jutri ne bo bolje, moram poklicat P.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2010, 12:30

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ima pa 38.8 vročine user posted image zdaj sem zmerila. dobi svečko, ko se zbudi, mi je na joški zaspal

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

31.01.2010, 12:31

clock-img

Anonimen

evo mi smo po kosilu, zdej pa dva spita, dva se pa igrava in puzle sestavlava, ja uganile ste N. in možek spita, jaz in T. pa puzle sestavlavauser posted image   pol se gremo pa mal sankat na skerco, aja T. je celo priznanje dobu k je bil na tečaju in so ga danes končali, sam smo se že zmenil da ga bomo vozili tud drug teden (sob., ned., pon., k je praznik) tako da bo res znaluser posted image

pri nas se neki kaže sončekuser posted image

clock-img

31.01.2010, 12:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ima pa 38.8 vročine user posted image zdaj sem zmerila. dobi svečko, ko se zbudi, mi je na joški zaspal

bogec,sej svečka bi mogla kar kmal prijet.

clock-img

31.01.2010, 12:33

clock-img

Anonimen

oooo bošček upam da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem