cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

31.01.2010, 12:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

hvala user posted image zdaj spi na joški v naročju... ga ne bom budila.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

31.01.2010, 12:40

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

če pa jutri ne bo bolje pa ga pelji da ga pogledajo.

clock-img

31.01.2010, 12:43

clock-img

Anonimen

ledenka user posted image  za M.ja!

očitno so virozice na pohodu,... U. spi in kašlja hkrati.

clock-img

31.01.2010, 12:45

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ledenkauser posted image  user posted image user posted image Naj mu bo kmalu bolje!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Jakcu zjutraj umila očesi s fiziološko in namazala s tea tree. Kako lepe bistre očke ima zdajuser posted image In nič se mu ne paca. Zdaj smo pa še Tobrex dobili in ni vrag da bo hitro OK.user posted image

clock-img

31.01.2010, 12:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ledenkauser posted image  user posted image user posted image Naj mu bo kmalu bolje!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Jakcu zjutraj umila očesi s fiziološko in namazala s tea tree. Kako lepe bistre očke ima zdajuser posted image In nič se mu ne paca. Zdaj smo pa še Tobrex dobili in ni vrag da bo hitro OK.user posted image

bo bo itak saj mora bit okej user posted image

clock-img

31.01.2010, 12:46

clock-img

Anonimen

eelyy, knjiga je kar okej, a sem pomislila, da pišejo tele knjige zato da v njih prepoznamo svojem mulčke, da mislimo, da imajo kakšno diagnozo,... in nekako v puberteti pristanejo pri psihologih psihiatrih,... nekako imamo vse v nekih predalčkih,...

samo sem firbčna in res, kaj koristnega pa bom iz nje povlekla,... ali pa samo potrdila do sedajšnjo vzgojo. napišem kaj več, ko pridem do zaključka.user posted image

clock-img

31.01.2010, 12:47

clock-img

Anonimen

FLASK_A da bo vse okej z učkama!user posted image

clock-img

31.01.2010, 12:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jaz sem kmetijo slavnih norcev že prebrala user posted image
Ma pa sem tud že kakšno boljšo brala user posted image ...sicer pa je bilo nekaj sočnih podrobnosti

clock-img

31.01.2010, 12:48

clock-img

Anonimen

eno vprašanje, ker je naši niki kabinezonček že mal majhen, imam pa eno št. večji kompletek, hlač in bundice sam nima za nogice, me zanima kje bi lahko dobila, in če se da dobit kakšne škorenčke tople ali pa štonfke al če se sploh da kej tazga dobituser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2010, 12:49

clock-img

Anonimen

kmetijo slavnih norcev

user posted image  jo priporočaš?

clock-img

31.01.2010, 12:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kmetijo slavnih norcev

user posted image  jo priporočaš?

ja priporočam ti jo seveda,men je blo luštno brat

clock-img

clock-img

Anonimen

razočarana, kakšen Sanolaber?
a ni ena od nas nekaj pletla? copatke ali štumfke?

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Ma pa sem tud že kakšno boljšo brala user posted image ...sicer pa je bilo nekaj sočnih podrobnosti

user posted image user posted image user posted image user posted image FIRBEEEC!!!

clock-img

31.01.2010, 12:52

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

eno vprašanje, ker je naši niki kabinezonček že mal majhen, imam pa eno št. večji kompletek, hlač in bundice sam nima za nogice, me zanima kje bi lahko dobila, in če se da dobit kakšne škorenčke tople ali pa štonfke al če se sploh da kej tazga dobituser posted image user posted image user posted image

Maj ima tele škorenjčke iz pikapolonice,super topli...samo jih pomoje ni več ker sem jih že jaz takrat rezervirala po telefonu.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-obutev/play-Cevlji-flis-dve-barvi/1034734010952282542

clock-img

clock-img

Anonimen

razočarana, kakšen Sanolaber?
a ni ena od nas nekaj pletla? copatke ali štumfke?

jz bi rabla nekaj toplega da dam za čez štonfke, k gremo vn na sneg da jo ne bo v noge zeblouser posted image k pa da bi zdej šla kabinezon kupovat k imam bundico in hlače pa se mi zdi brez veze bi raje kupila kaj bolj toplega za obut in bouser posted image al kaj misliteuser posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image user posted image FIRBEEEC!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2010, 12:53

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Hvala, Ktjauser posted image

Ali katera predlaga kakšen dober film? Ravno dol vlečem pa me zanima kak predlog... Mi je všeč Mamma mia (leeepa pokrajina...), Pod toskanskim soncem (spet leeepa pokrajina)... Potem Terminal, Amelie... Še kakšna ideja?

clock-img

31.01.2010, 12:53

clock-img

Anonimen

U. je odspal svojih pol ure,... dobre pol ure. se mi zdi, da prehaja na 1x dnevno spanje. upam, vseeno, da bo še popoldne kaj spal...

lp;

clock-img

31.01.2010, 12:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

Maj ima tele škorenjčke iz pikapolonice,super topli...samo jih pomoje ni več ker sem jih že jaz takrat rezervirala po telefonu.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-obutev/play-Cevlji-flis-dve-barvi/1034734010952282542

ja neki tazga

clock-img

31.01.2010, 12:55

clock-img

Anonimen

FLASK_A meni je všeč Velika riba (Big fish,... ampak je malo pravljičen)

drugače pa Obala = leeeeepa pokrajina (zgodba pa malo drugačna)

no, zdaj pa res hitim,... se igratuser posted image

clock-img

31.01.2010, 12:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Hvala, Ktjauser posted image

Ali katera predlaga kakšen dober film? Ravno dol vlečem pa me zanima kak predlog... Mi je všeč Mamma mia (leeepa pokrajina...), Pod toskanskim soncem (spet leeepa pokrajina)... Potem Terminal, Amelie... Še kakšna ideja?

ljubezen ločitev in nekaj vmes user posted image

Iz kje vlečeš

clock-img

31.01.2010, 12:58

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Obala mi ni bil všečuser posted image Hvala vseenouser posted image

Dudi user posted image Ta je lih u kinuuser posted image Drugače pa- iz Partisauser posted image

clock-img

31.01.2010, 13:02

clock-img

Anonimen

saj pravim, da je zgodba tako tako,...

sicer pa sta se fanta sama zaigrala in mi je O. tako smešen, ko je postavil avtočke v vrsto:"zdaj pa, fantje, napaaad!"user posted image

clock-img

31.01.2010, 13:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

sicer pa sta se fanta sama zaigrala in mi je O. tako smešen, ko je postavil avtočke v vrsto:"zdaj pa, fantje, napaaad!"user posted image

user posted image

clock-img

31.01.2010, 13:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Obala mi ni bil všečuser posted image Hvala vseenouser posted image

Dudi user posted image Ta je lih u kinuuser posted image Drugače pa- iz Partisauser posted image

aha jaz tud...glih zdej ene risanke dol vlečem user posted image ...samo ne vem zakaj mi nekaterih potem noče odpred,al pa dat na dvduser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem