writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

31.01.2010, 13:04

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Obala mi ni bil všečuser posted image Hvala vseenouser posted image

Dudi user posted image Ta je lih u kinuuser posted image Drugače pa- iz Partisauser posted image

aha jaz tud...glih zdej ene risanke dol vlečem user posted image ...samo ne vem zakaj mi nekaterih potem noče odpred,al pa dat na dvduser posted image

to pa tud jaz ne vem??? Mogoče nimaš ta pravih kodekov. Pa upam da snemaš z Nerotom.

clock-img

31.01.2010, 13:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Obala mi ni bil všečuser posted image Hvala vseenouser posted image

Dudi user posted image Ta je lih u kinuuser posted image Drugače pa- iz Partisauser posted image

aha jaz tud...glih zdej ene risanke dol vlečem user posted image ...samo ne vem zakaj mi nekaterih potem noče odpred,al pa dat na dvduser posted image

to pa tud jaz ne vem??? Mogoče nimaš ta pravih kodekov. Pa upam da snemaš z Nerotom.

jp

clock-img

31.01.2010, 13:07

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

booo. Ne bi vedla...user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2010, 13:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma sej bo pa na računalniku gledal,samo meni ni fajn da gled v računalnik,boljš mi je TV.

clock-img

31.01.2010, 13:10

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za M.

hvala punce, se je to zgodilo prvič in potem me je panika zagrabila... jaz imam še vedno nek tak strah, da ne bom vedela kdaj je kaj narobe z njim user posted image

danes sem mu gledala spodnjo veko in je imel malo solzno... pa ne vem a je to že vnetje al ni? sem mu s fiziološko sprala pa potem ni imel več... ne se smejat, ampak kako izgleda vneto oko? a mora bit rdeče znotraj vek rdeče, mora ful tečt? user posted image

clock-img

31.01.2010, 13:12

clock-img

majana79

pencil-img

8822

aja, smo pa skidali pot za voziček, mi je celo možek pomagal user posted image

J. je pa na dvorišču omagal v vozičku in zdej spi naprej v košari user posted image bom res mogla za doma nabavit eno marelo

dudi, a mi poiščeš na BC marelo voziček, k ga maš ti? se mi zdi da si ga pohvalila?

clock-img

31.01.2010, 13:15

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

danes sem mu gledala spodnjo veko in je imel malo solzno... pa ne vem a je to že vnetje al ni? sem mu s fiziološko sprala pa potem ni imel več... ne se smejat, ampak kako izgleda vneto oko? a mora bit rdeče znotraj vek rdeče, mora ful tečt? user posted image

M. je ful ven teklo, imel je kar zlepljene veke.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

31.01.2010, 13:15

clock-img

Anonimen

majana, če ima oko vneto, teče iz njega. sluz... ponavadi rumena ali zelena. pa beločnica je rdečkasta.

sicer, če je mraz, mu tečejo solze, kar je v redu, ker ga s tem ščitijo...

clock-img

31.01.2010, 13:23

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

M. je ful ven teklo, imel je kar zlepljene veke.

pri nas isto. Zlepljeno z zelenimi 'mucami'.

clock-img

31.01.2010, 13:27

clock-img

Anonimen

flaska, majanauser posted image user posted image čimhitrejše okrevanje boščki

clock-img

31.01.2010, 13:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

po kolkem času po svečki mora vročina past?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

31.01.2010, 13:28

clock-img

majana79

pencil-img

8822

še dobro, da imam vas, k mi vse poveste user posted image zdej mi je že bolj jasno, kako bi to izgledalo

clock-img

31.01.2010, 13:32

clock-img

Anonimen

tm okol do pol ure

clock-img

31.01.2010, 14:02

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

tm okol do pol ure

hvala, mu je padla. je že bolj živahen.

clock-img

31.01.2010, 14:04

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

evo, sem še eno kitico oddremala, moj pa kosilo pripravlja user posted image

Flaška-poglej si film Departures. Japonski film, meni res super lep. Zgodba, sama estetika filma...vse user posted image Ne vem pa, če je treba iskat pod japonskim naslovom...

Aja, dudi, pri meni lahko v seznamu dodaš tisto, da stoji v stajici. Se zdej že skos na noge postavlja, da sem morala dno znižat v postelji, da ne bi slučajno čez poletel, kokr je akrobat user posted image No, pa tut kavči in stoli so priročni za dviganje.

clock-img

31.01.2010, 14:10

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Papua, hvala. Ga pa ni goruser posted image

clock-img

31.01.2010, 14:11

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jojojojoj, tamala se tko dere da mi je že slabo in se mi v glavi vrtiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2010, 14:19

clock-img

majuška10

pencil-img

554

no spet se oglašam, mišek mali spi, ati je šel pa v službo, upam da bova lahko še ujela malo sončka- da ne bo spal cel popoldne...

drgač pa kar se filmov tiče, meni je bil zelo všeč in ga priporočam vsem ki imate radi malo romantike in  drame v enem: Wicker park, ma je že kar star, ampak ima nor nor nor razplet!

clock-img

31.01.2010, 14:27

clock-img

majuška10

pencil-img

554

no, še tako redko ko sem gor, itak takrat ni nobene!user posted image !!!!!grrrrrrrr

user posted image

clock-img

31.01.2010, 15:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majana pa se mi zdi da je ravno v akciji...pa še ful različnih barv imaš...trikolesnik je tam nekje na sredini

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=463&ParentClassID=7

clock-img

31.01.2010, 15:12

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

gremo za ene pol urce ven 

clock-img

31.01.2010, 16:16

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

zunaj je mrzloooo...bljak.

Preden smo šli ven sem spekla pecivo s kislo smetano in kokosom user posted image mnjamiii

clock-img

31.01.2010, 16:22

clock-img

majana79

pencil-img

8822

hvala dudi!

mislim da ga bomo šli še v živo sprobat

a danes ti je mrzlo? user posted image kaj bo šele jutri k bo -15

clock-img

31.01.2010, 16:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

hvala dudi!

Ja sej mi ne bo treba it ven tako da me niti ne bo zeblo user posted image ...bom lepo notr na toplem.

clock-img

31.01.2010, 16:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

hvala dudi!

user posted image user posted image user posted image dammit!!!

Danes je en tistih dni... Ko komaj čakam da gresta jutri k varuškiuser posted image

S to izjemo da mora bit jaka doma ker je kužen s svojimi učkiuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem