writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

22.01.2010, 10:32

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

clock-img

22.01.2010, 10:33

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

kaka gužva...
O lananai...tebe že dolg ni blo...imaš velik za brat user posted image

clock-img

22.01.2010, 10:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Punce on čaka zdaj drugega otroka...Mislim,da me ni hotel nikamor spravit....

Tanja, ne jih poslušat, k vidš da so smotane. user posted image Jih boš rajši zvečer user posted image

Okej.torbico mam glih prou veliko da tri naenkrat zadanem.user posted image

Ok, pri tebi tut ne bom sedelauser posted image

clock-img

22.01.2010, 10:34

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Če prav razumem je brez poštnine, če naročiš 2 para http://www.robeez.co.uk/en-uk/customerservice/shipping.htm?PriceCat=3&Lang=EN-UK&RefID=GOUK_robeez

majana naslednji mesec bom naročila sigurno, ker sem ji zdej že ene pri littleoneshoes, pa jih še čakam. Pa če mojmu spet rečem za Viso me bo iz hlač stresuuser posted image

clock-img

22.01.2010, 10:34

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tanja, ne jih poslušat, k vidš da so smotane. user posted image Jih boš rajši zvečer user posted image

hjooo a pri meni si hotela sedet? user posted image sej bom pridna no, obljubim user posted image

clock-img

22.01.2010, 10:35

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Če prav razumem je brez poštnine, če naročiš 2 para http://www.robeez.co.uk/en-uk/customerservice/shipping.htm?PriceCat=3&Lang=EN-UK&RefID=GOUK_robeez

majana naslednji mesec bom naročila sigurno, ker sem ji zdej že ene pri littleoneshoes, pa jih še čakam. Pa če mojmu spet rečem za Viso me bo iz hlač stresuuser posted image

Tanja, prou si razumela user posted image super, pol pa naslednji mesec

moja kvota za ta mesec je itak polna user posted image

clock-img

22.01.2010, 10:35

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Sam tam kjer je tisti seznam držav, slovenije ni zraven. Torej morš najbrž plačat. Ma kokr se spomnim ni blo veliko. Če pa več naroči skup, se pa itak razdeli.

clock-img

22.01.2010, 10:37

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja ne jih poslušat, k vidš da so smotane. user posted image Jih boš rajši zvečer user posted image

hjooo a pri meni si hotela sedet? user posted image sej bom pridna no, obljubim user posted image

No prav. Če pa še pri tebi ne bi smela, pol pa boljš da me ni. Ali pa če v kotu daaaleč stran od vas mizo vzamemuser posted image

clock-img

22.01.2010, 10:40

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sam tam kjer je tisti seznam držav, slovenije ni zraven. Torej morš najbrž plačat. Ma kokr se spomnim ni blo veliko. Če pa več naroči skup, se pa itak razdeli.

kako  ni?

Enjoy FREE STANDARD DELIVERY on any two or more pairs Robeez footwear purchased on the Robeez website and sent to one of the following countries (Austria, Belgium, Czech Republic, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland (Republic), Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovak Republic, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine and United Kingdom including England, Ireland (Northern), Scotland and Wales.).

clock-img

22.01.2010, 10:46

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

naš pes je čist zmešan. Tako žaga da ga bom lihkar dol s tepiha zabrisalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2010, 10:50

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Je Slovenija, sej je majanči označla.

clock-img

22.01.2010, 10:54

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

O madona Tanja, si me čist v skušnjavo spravila, take bi pa tudi jaz kupila. Dejta me malo dregnit, preden bosta naročali, da še malo pokukam.

clock-img

22.01.2010, 10:56

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Vstala ob šestih, bla na masaži, pedukuri, manikuri, shopingu, Taja je pa medtem vse pospravla, zlikala, skuhala kosilo....... Hm, ja mogoče ćez 20 let user posted image .

Končno je zaspala, in namest da bi jst vmez kej zlikala visim tuki.

Me tri s Tanjo, pa Majano pridemo okol 19h. A prov vidve? user posted image A še kera rabi prevoz?

clock-img

22.01.2010, 10:59

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Hvala, jaz pripujsam sama, ker bom prej odpujsalauser posted image

clock-img

22.01.2010, 11:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

razsaja rotavirususer posted image ...oz vsi majo samo znake bruhanja!!!...v logatcu je in v rovtah tud...samo upam da kej ne faše v vrtcu res...maja smo HB cepil.

clock-img

22.01.2010, 11:19

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
razsaja rotavirususer posted image ...oz vsi majo samo znake bruhanja!!!...v logatcu je in v rovtah tud...samo upam da kej ne faše v vrtcu res...maja smo HB cepil.

Glej da prideš razkužena! Če ne boš smrdela po razkužilu te bomo kar domov poslale

user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:22

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

lake deal!

Zdej pa grem. Pridne bit, pa glejte da ne bom 10 strani mela za prebrat čez 3 ure!

clock-img

22.01.2010, 11:22

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Je Slovenija, sej je majanči označla.

sm gledala nek drug seznam user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:23

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no zdej vse vem....SEDET MORM STRAN OD TANJE K BO MELA TAVELKO TASKO SABO,STRAN OD FLASKE DA BOM VSAJ DO KROZNIKA VIDLA BREZ DA ME UHANI ZASLEPIJO PA STRAN OD MAJE DRGAC SE LAHKO DO SLADICE POSLOVIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
no zdej vse vem....SEDET MORM STRAN OD TANJE K BO MELA TAVELKO TASKO SABO,STRAN OD FLASKE DA BOM VSAJ DO KROZNIKA VIDLA BREZ DA ME UHANI ZASLEPIJO PA STRAN OD MAJE DRGAC SE LAHKO DO SLADICE POSLOVIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Evo. Čist si na tekočemuser posted image

clock-img

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Glej da prideš razkužena! Če ne boš smrdela po razkužilu te bomo kar domov poslale

user posted image

ja dudi user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

tubby ZS

clock-img

22.01.2010, 11:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

ja dudi user posted image

a dejte no sej ga nimamo mi user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:27

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Pa stran od Dudi, da ne fašeš rotavirusauser posted image

clock-img

22.01.2010, 11:27

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Najboljš, da se vsaka vsede za svojo mizo, pa se preko RR pogovarjamouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem