writing-img

RE: Zmajčki 2009-9.del

clock-img

25.01.2010, 21:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, navijam! user posted image   a boš ti šla v sredo?

za vrtec? ja user posted image

k.tja, pri frizerju ni bilo problema. itak ga je strigla ene 3 min, samo spredaj in nad ušesi user posted image

večerni izhod - bom jutri varuško vprašala user posted image sem pa za user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

25.01.2010, 21:32

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka, super, se potem vidimo

rada bi šla oba, moram jim napisat, če je kaj narobe, če pride J. zraven (sej če bo moteč, bi ga odstranili user posted image )

clock-img

25.01.2010, 21:40

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

rada bi šla oba, moram jim napisat, če je kaj narobe, če pride J. zraven (sej če bo moteč, bi ga odstranili user posted image )

M. bo doma, z mojim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

25.01.2010, 21:44

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ja kaj ne user posted image brez varuške? user posted image

clock-img

25.01.2010, 21:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ja kaj ne user posted image brez varuške? user posted image

nima časa user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2010, 21:53

clock-img

majana79

pencil-img

8822

oho, to je pa napredek user posted image

clock-img

25.01.2010, 21:55

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

oho, to je pa napredek user posted image

pustmo se presenetit user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2010, 21:59

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Komej sem se prebila čez vse napisano...pol sem pozabla seveda.

Katmat in Tija seveda...super za spanje!
Flaška...ful dobro za čebljačico...kmalu bo šla lahko z nami in bo kej povedala
Tanja...user posted image za kobacače in super za pregled. Sej smo vedli, da bo vse OK!
K.tja...a to spravljaš višek energije?

Dudi...ti si itak pridna user posted image

ostalo sm zgleda pozabla...aja Flaška, dobra fora tale z brisalci.

Evo, mi smo iz LJ. Končno tišina v hiši. Morm rečt, da te gužve in norih voznikov prav nič več ne pogrešam. Se najbrž nebi več vrnila v LJ.
Pregled je bil OK. Dohtarca pravi, da ji vse zgleda normalno, da je čist ok razvita punčka. Še ful je bla presenečena, ko je maša vzela nek priročnik in ji je kazala, da je mušnica strupena in pol našla drugo slikco in pokazala, da jurčke in lisičke se pa lahko je user posted image
No ker je njen obseg res kr večji in bolj problematično je to, da raste baje hitreje kot navadno jo je dala na listo za MR. Baje bo na vrsti enkrat konec leta user posted image
Domov smo prišči ob 7, ker je moj mogu nujno eni stranki neki štimat. Smo vse 3 spale v avtu eno uro user posted image

Zdej pa grem gospodinje gledat.

clock-img

26.01.2010, 07:54

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Dobro jutro!
Noč je bila zopet user posted image . Sem že skoraj pozabila kaj je to neprekinjeno spanje, čeprav nama je celo uspelo 3 ure skupaj spat. Je pa prav boga, ko jo muči kašelj, nos in vročina user posted image . Se grema potem pokazat zdravnici. Da ne bote preveč čvekale, ker ne bom mogla vse prebrat.

clock-img

26.01.2010, 07:56

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jutro!

clock-img

26.01.2010, 08:07

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

user posted image user posted image user posted image

drugega ne zmorem...

clock-img

26.01.2010, 08:31

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Dobro jutro!

Mene že prav stiska, iz ure v uro bolj. Danes smo še doma, jutri gremo v Ljubljano, v četrtek pa operacijauser posted image user posted image . Strah me je, da se kaj zakomplicira. Vem, da je stomo streba odstranit, na to smo čakali tako dolgo, ampak tale strah me ubija.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

26.01.2010, 08:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jutro

clock-img

26.01.2010, 08:43

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali smo...še kar. Je za spremembo spal do pol osmihuser posted image Vidim, da niste zvečer nič kaj čvekale...mi smo bili včeraj pri bratu od mojega na kosilu, ni blo treba kuhat user posted image

Na plavanje nas danes ne bo, ker ravno takrat ponavadi spi tamal...tečnega na bazen vodit je pa brez veze...

aja, christiana...bomo držali pesti, da bo vse v reduuser posted image Sej mora sreča in veselje tudi v vaša življenja zasijat s polno paro user posted image

clock-img

26.01.2010, 08:44

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro....

Dons mamo zobarja, bo mama s H. šla, da nau iz stola ušla,ko mogla rečt bo A....user posted image

clock-img

26.01.2010, 08:46

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Flaska jaz kupim ta kis za vlaganje. Alkoholni kis sploh ne vem kako zgleda user posted image  in kje se ga kupi. Za po tleh dam pol deci v vodo in ni sile za smrad. Gre hitro stran. za kopalnico in wc pa kar čistega nucam, ga polijem gor in čakam da deluje.

Leela, nasljednjič uč vrži mal na desno ali pa na levo, pa boš vidla še alkoholni kisuser posted image Da ti ne bo vse po popru dišalouser posted image

Christiana, vse bo vredu user posted image user posted image

clock-img

26.01.2010, 08:46

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Jutro....
Dons mamo zobarja, bo mama s H. šla, da nau iz stola ušla,ko mogla rečt bo A....user posted image

user posted image

Dobro jutro... Noč je bila boljša kot po pričakovanjih tako da user posted image

clock-img

26.01.2010, 08:52

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Spali smo kr ok.

Tanja ti maš številko od VHM, dej jo poklič da prestavmo tale plavanje, če nebo nobene.

clock-img

26.01.2010, 09:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro....

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2010, 09:07

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Spali smo kr ok.

Tanja ti maš številko od VHM, dej jo poklič da prestavmo tale plavanje, če nebo nobene.

Sem poslala SMS.

clock-img

26.01.2010, 09:26

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

user posted image user posted image A bi šla katera z nama s H. tole sprobat? http://www.sunshine.si/index.php?page=sup&fid=109

clock-img

26.01.2010, 09:42

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Tedenska srečanja - sem takoj za , samo ob osmih zvečer je za nas zaenkrat še čista znanstvena fantastika user posted image user posted image Je bilo zadnjič tako fajn, da bi takoj še enkrat.
Če se dopoldan kaj dobite, mi sporočite prosim, če slučajno spregledam.

Majana - dobila mail, da je paket na poti.
Kaj se pa vidve z Ledenko v šifrah pogovarjata, al sem pa samo jaz spet prehitro brala.

Tanja - jaz bi pa šla tole pogledat, ker mi je zelo blizu (lokacijsko, drugače so mi vse telovadbe zelo daleč). Če sem prav razumela je prvi obisk zastonj????? Lahko se zmeniva pa greva naslednji pon.
Pa super, da je vse OK

Če katera želi inhalator, lahko grem danes pogledat, ker so jih včeraj imeli še veliko.

Flaska - jaz ša že dolgo časa iščem nearomatiziran alkoholni kis, pa ga v trgovinah, ki jih obiskujem nimajo, samo tiste s pehtranom ipd. Čistega je izredno težko dobiti. DOmnevam, da ga ti jemlješ v Leclercu?

ALi ima katera izkušnje z mikrofibro? Smo izbrskali stolček za jest iz podstrehe in je bil plesnivuser posted image To se nam ni še nikoli zgodilo. Zdaj sem vse poribala in oprala, bi pa raje sešila neke pralne prevleke, da ne sedi na tisti plastični blazini in da lahko redno perem. Zdaj sem pa v dvomih - ali mikrofibro ali kaj drugega (flis, bombaž).

clock-img

26.01.2010, 09:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

danes pa nismo ne vem kaj zgovorne...

Z majem sva že bila v ZD in dala kri da ne bo treba jutri,ker mava uro že 7.45 tako da ne bo treba hitet.

clock-img

26.01.2010, 09:46

clock-img

tubby

pencil-img

858

Hoj hoj

Sm šele dans pršla do rač, mam oba črrlja doma. t je učer bruhala, m pa je bil prvič brez vročine. Sm po oba pečjala k zdravniku pa je bil m zdrav ko drenuser posted image še ni izključena 6 bolezen.
T pa je danes videt čist ok, sm bo doma...

sm kaj zamudila? kako srečanje? večreni izhod?
user posted image

clock-img

26.01.2010, 09:49

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Hoj hoj

Sm šele dans pršla do rač, mam oba črrlja doma. t je učer bruhala, m pa je bil prvič brez vročine. Sm po oba pečjala k zdravniku pa je bil m zdrav ko drenuser posted image še ni izključena 6 bolezen.
T pa je danes videt čist ok, sm bo doma...

sm kaj zamudila? kako srečanje? večreni izhod?
user posted image

Ma, če sem prav dojela redna srečanja enkrat na teden zvečer. SAmo daens sem malo blesava, tako da sem lahko tudi kaj narobe dojela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem