writing-img

RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del

clock-img

15.03.2010, 21:11

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica, če boste hitri se oglasite v sredo

zdaj vidim, da sem, se čudno izrazilauser posted image , saj veš, če vam bo še kaj časa ostalo se le oglasiteuser posted image

clock-img

15.03.2010, 21:11

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2010, 21:12

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

Aja, naša bejba ima pa danes 20 mesecev ... ouje, party time:

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

15.03.2010, 21:15

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

user posted image Anja za 20 mesecevuser posted image user posted image user posted image , čas pa res beži,  jaz pa še vedno govorim, da je 1 leto in pol staruser posted image

Anja, Luka, Bor, luštne slikce!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2010, 21:19

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

PS: da sploh ne omenjam, da sem mal zasračkala 5. del - sem ga šla prečekirat, skopiran imela tisti dolgi post, k je pasal SEMLE, pa sem ga tja prtisnla - upsi ... sorry ...

ja, glugluglu, kolk čas beži ... še 4 meseci, pa bodo 2-letniki okoli šibaliuser posted image  si ti OK? tian? večja 2? kako se znajdete so far? gre?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

15.03.2010, 21:39

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

PS: da sploh ne omenjam, da sem mal zasračkala 5. del - sem ga šla prečekirat, skopiran imela tisti dolgi post, k je pasal SEMLE, pa sem ga tja prtisnla - upsi ... sorry ...

ja, glugluglu, kolk čas beži ... še 4 meseci, pa bodo 2-letniki okoli šibaliuser posted image  si ti OK? tian? večja 2? kako se znajdete so far? gre?

saj kar gre, ampak hišo imam pa v razsulu, pa Mark in Nina kar pomagata, ampak sproti nam pa sploh ne uspe pospravit,  tako kot bi bilo treba. Pa malo več letanja je, ker imata Mark in Nina popoldan dejavnosti.

Zdaj grem pa tudi jaz v mižule, lahko noč!

clock-img

15.03.2010, 21:40

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

metuljcek, nič ne zgleda, da si kaj zafrknilauser posted image ali sem pa jaz že slepa?

clock-img

15.03.2010, 21:57

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Najbolje, da se preselimo na peti del, tule naj pa jutri _rebeca_ v miru zapre. Kaj pravte??

Metuljčica: TX... njami njami

Glu: saj sem zaštekala. Sva na vezi.

clock-img

15.03.2010, 21:58

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

clock-img

15.03.2010, 21:59

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

metuljcek, nič ne zgleda, da si kaj zafrknilauser posted image ali sem pa jaz že slepa?

Je že popravila. user posted image

clock-img

15.03.2010, 22:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem