Dobro jutro!
ej, dej no, res, ej, pa kam to pelje, mislm... a ga ni že zadost?... mislim, da onega tam gor tudi že celo zimo neke viroze dajejo, k' karnaprej nekaj driska... tu mač...
žabe... mi smo spali
... dedi se je ujezil in šel v Sanolabor ter kupil vlažilec zraka... ga včeraj dostavil, moj dec je ostal brez besed, pravzaprav se ga je razveselil in takoj priklopil... p.s. moj dec je odločno nasprotoval temu, da rabimo vlažilec, ker naju z Lovrom oba matra suh zrak v stanovanju... evo, zdaj pa ima... mali je drnjohal celo noč, ne kih, ne smrk, čeprav zjutraj, ko je vstal je še malo kašljal, samo ne tako kot zadnje dni...
almera... kuga, a imaš ti slučajno julijčka doma
... naš je imel tudi napade sitnobe, razen ko sta bila dedi in babi na obisku, takrat je bil pa
... je pa že vzgojiteljica v vrtcu rekla, da so bili vsi sitni, pa kar nekaj jim ni bilo prav, posledično je še njej dobra volja padla...
služba... ej,
... zgleda zna tip lepo v rit lest, saj se verjetno vidi komu iz riti njegove noge bingljajo... bljak...
metuljcek... o ti bog...
... dihaj, ljubica, dihaj...
... vidim, da ima populis tudi julijko doma... ah, tele naše sitke mitke...
hmmm hmmm... a naša neboglasnica je še vedno tako bizi?
nič, grem malo trače obdelat... Lady... je na prvi strani Plestenjak in sem jo, ej za boga ne vem kaj mi je, kupila...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 10.2.2010 8:32:43 >