Zlikala, pripravila vaje za angleško bralno značko, šla še mal pospravit po kopalici, ko sem jih ZAGLEDALAAAAA - tri NE sive, ampak čist bele (!) lase tam na vrhu glave
Oh, dear Lord ... a zdaj bo pa tkole, al kaj? Sem jih odstrigla po hitrem postopku, sam kaj, k mam feeling, da se bodo kmalu vrnili, pa še razmnožili
mojček, saj bo, saj bo - zna bit, da je le faza ... žal malo daljša, ampak ko bo pa potem enkrat zlaufalo s spanjem, boste pa na konju, boš vidla. Enjoy the gallery, tvoj pa upam, da se čim prej pocajta! Kako je s pikicami? Kaj izginjajo? So po celem telesu? Jo še srbi? A si kaj poklicala P?
Ja,
skomercializiranost valentinovega je očitna ... vse iz zahoda prihaja k nam, na veliko. Potem je samo vprašanje, kolk človek podleže takim fintam. Midva sva letos čist zminimalizirala čokoladne dobrote, sva se bolj telesnim predajala
O,
zimska, hello, hello. Ej, tolk kukam, če je že kaj, pa vidim, da še ne. Tudi sodelavka, ki je imela PDP včeraj, je še vedno kinder jajček - 2 in 1 ... ampak bo kmalu, I can feel it. Držim pesti, da se do konca scajtaš, potem pa po dete v Postojno. Lanu tudi
Hm,
Umpa, čudna reč, tale zadeva. A si mogoče tud Tanč pokazala? Mogoče ima še ona idejo. Sicer pa k P, da ti dajo ustrezna navodila/kremico. Could be dermatitis of some sort. Naj hitro mine - easy come, easy go!
populis, še mal, pa odpreš firmo za HPje, ekola

Bravo, mami, dobr si pogruntala. A ne, včasih je kaj tko simple, da te konkretno preseneti. Jaz sem itak na svojega HPja še vedno zelo huda, ker mi (odkar sem zamenjala kartušo ohohj nazaj) VEDNO hoče sprintat poskusno stran & začne tiste barvne črte risat .... grrr ... sem že vse poklikala in skenslala, a se ne da (saj sem vam že pisala o tem) ... tko da ga že kar v osnovi zatrem & takoj stisnem "cancel" tipko, potem pa revež pozabi, kaj je hotel in me uboga ter naredi, karkoli si zmislim

He, he, smo še vedno NAD računalniki in podobnimi stroji, a ne?
IZVIRNO SPOROČILO: populis
metuljčica;kjut winter photo, like it
, lepo da si uživala v Kongu .
Princess Lara je v vrtcu?

, pri vas gledate Dodija, mi pa imamo Nonija

In še
tko dober del je bil včeraj - pisan na kožo naši Anji - kar trgalo se ji je: je skoz govorila: "Noni, non (slon), edo (medo), avto je" na koncu pa še: "non (balon)" ... to je blo veselja. Nora je na slona - ima gumastega & plišastega in ju skoz okol prevlači, pa grize rilec, kaže dele telesa, baloni so se ji pa tud prikupil sto na uro - sem zadnjič enega skrila v žep & ga začela napihvat, zdaj pa vsake tolk pride do mene in začne: "Non, non, non, non," ga moram npihnit (tko na pol), potem pa ga dam njej & ga počas spušča, da balon zraven cvili in piska (k "tulček/vrat" narazen potegneš) in še "prdi" zraven - to se zabava sto na uro. Joj,
res je curkček tale naša bejba .... sem ji včeraj rekla bejba & je to začela ponavljat ... kva smo se režal, ej.
kokosova mast/olje - ekola, ravno s frendicami na ultra dolgem čveku v soboto je naneslo tudi na to temo & je ena omenila, da ga uporablja zdaj po novem, da je zelo zdrav in prav dober. Boš poročala, kako bodo izpadle miške. Tud
kokosov jogi ponekod zelo priporočajo za naše malčke, a ne? No, mi smo pa včeraj nabavili bambusovega, tko da ta domači (klasik), k ga je imela do zdaj, bo šel na morje, za domačo uporabo pa smo včeraj zalafuali
bambus. Ji je pasal a lot. In še snemljivo prevleko ima, kar je kul glede pranja. Sem imela glih iz sobote na nedeljo sicer žurko (še star jogi), k je začela sredi noči tako kašljat, da je bruhala, revčka mala

Vse je blo treba preoblečt - komplet posteljico & seveda komplet Anjo. In kolk je smrdelo - do Pakistana, ej. Pikica moja mala boga. V svežem je potem mrknla do jutra, ampak je bla pa konkretna akcija. Še dobr, da sem imela pod rjuhico nepremočljivo podlogo
hruška, edina prava odločitev.
nebogalsnica, kako zlaganje perila? Jaz sem imela tud prejle še za notr zložit & sem fertik ... v kurilnici se suši še nekaj kosov, ampak so še mal vlažni, tko da till later.
inigo, kako štdijske počitnice? Uživaš?